Știri
 

Survivor (2015)

Supravieţuitoarea

 
supravietuitoarea-poster
supravietuitoarea-poster
supravietuitoarea-poster

Survivor (2015) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
12.06.2015
Durata:
96 minute
Rating:
AP-12 Acordul părinților pentru copii sub 12 ani
Site oficial:
Survivor (2015)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 7 critici/bloggeri de mai jos.
5%
5


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Survivor (2015)

Un ofițer al Serviciilor de Informații din Londra încearcă să prevină un atac terorist care urmează să aibă loc la New York, dar e obligată să se se ascundă când se trezește că i s-au înscenat crime pe care ne le-a comis.0

 
Recenzii Survivor (2015)
 
 
Andreea Mihai – Couch.Ro
Survivor este un efort cinematografic catalogat drept film de actiune, crima si suspans, si desi e extrem de calm pentru o pelicula de acest gen, reuseste cumva sa avanseze povestea pana in puncte credibile.
Mihaela Mândru – Filme-carti
„Supravietuitoarea” este incercarea nereusita a unei echipe de a da viata si stralucire unui scenariu imposibil, improbabil, o poveste ce s-a dorit un omagiu adus oamenilor ce asigura siguranta contra terorismului, dar care ajunge sa fie ofensatoare prin inexactitatile, neprofesionalismul si ridicolul procedurilor pe care le prezinta.
Peter Bradshaw – The Guardian
Un thriller de spionaj învechit, întortocheat fără să aibă o intrigă.
Josh Lasser – IGN
Filmul este în mod particular o dezamăgire, având în vedere că McTeigue a regizat de asemenea și V for Vendetta, o prezentare mult mai provocatoare și capivantă a lumii după evenimentul tragic din 11 septembrie.
Peter Sobczynski – RogerEbert.Com
Pare un film creat pentru cablu, care este susținut o vreme de câteva interpretări puternice, înainte să se coboare în mediocritate prin scenele absurde de final.
Neil Genzlinger – New York Times
Filmul, regizat de James McTeigue, investește totul în finalul grandios din Times Square noaptea Anului Nou, dar scena pare creată de persoane care nu au fost cu adevărat în Times Square în noaptea Anului Nou și va fi ridicolă pentru oricine care a fost.
Gary Goldstein – Los Angeles Times
Printre acțiunea plină de goluri și personajele incomplete se ascund mesaje despre răzbunare, lăcomie, război și efectele acțiunii teroriste din 11 septembrie.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)