Știri
 

Tanta agua (2012)

Ploaie de vacanţă

 

Tanta agua (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
06.09.2013
Durata:
102 minute
Site oficial:
Tanta agua (2012)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 8 critici/bloggeri de mai jos.
94%
94


Parerea ta
5 voturi

 
Actori

Sinopsis Tanta agua (2012)

Lucía e nemulţumită: adolescenta trebuie să petreacă o săptămână de vacanţă cu tatăl ei divorţat, Alberto. Nu-i place tonul lui veşnic poruncitor şi, cum un necaz nu vine niciodată singur, o furtună face ca piscina hotelului să fie închisă pentru siguranţă. În timp ce fratele ei petrece timp cu Alberto, timida Lucía se aruncă într-o lume mai captivantă. Nu trece mult şi întâlneşte un băiat simpatic, Santiago, care o duce prin împrejurimi pe scuterul său şi apoi o invită seara în oraş – seara nu se va termina exact cum spera Lucía…0

 
Recenzii Tanta agua (2012)
 
 
Victor Buzura – Poison Whiskey
Foarte frumos filmat, cu destul de mult umor, personaje simpatice care nu sunt scutite de un pic de ironie din partea regizoarelor-scenariste.
Bogdan – Emmerdeur.ro
Nu vorbim de un umor al dialogului ci mai degrabă de un stil de a zugrăvi un comic al situaţiei suficient de discret ca să nu cadă în mâinile scenariului studiat.
Lucian Maier – FilmSense
Ele [cele două regizoare, BdC] povestesc banalitatea de zi cu zi, încercările de apropiere dintre persoane, blocajele în comunicare şi reuşesc să atingă toate aceste aspecte importante ale vieţii fără forţări, fără evidenţieri inutile.
Florian-Rareş Tileagă – Liternet
Cu excepţia finalului, căruia îi lipseşte o soluţie, din punct de vedere narativ, Tanta agua este o frumuseţe de comedie subtilă, care atinge la fel de uşor banalul şi profunzimea.
Dragoş Marin – Film Reporter
Regizoarele nu prea ştiu cum să o scoată la capăt şi actul trei se poticneşte niţel, dar Tanta agua rămâne un început promiţător
Cristina Zaharia – Port.ro
Alcătuit ca un jurnal video, cu camera fixă, unghiuri subiective când obiectivul se substituie unuia dintre călători, pelicula aceasta dedicată “taţilor noştri” te prinde încet, dar sigur, cu farmecul ei simplu, cu momentele mici de frumuseţe, cu gesturi şi detalii care îţi merg la inimă.
Oana Buturas – Orașul meu
De ce a fost distinsa cu numeroase premii aceasta productie uruguayana […]? Poate pentru naturaletea si lejeritatea dialogurilor dintre personaje, sau pentru subtilitatea creionarii acestora prin cadre care le surprind expresivitatea privirilor si le patrund intelesurile tacerilor. Ori pentru modalitatea sensibila, naiva, prin care trei persoane ajung sa se regaseasca si sa se inteleaga urmandu-si, fiecare, propriul drum.
David Rooney – Hollywood Reporter
Un film modest, dar satisfăcător


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)