Știri
 

Tarzan (2013)

Tarzan

 

Tarzan (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
28.03.2014
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă 2 recenzii pentru a se stabili un cinemaMetru
--


Parerea ta
6 voturi

 
Actori

Sinopsis Tarzan (2013)

Un grup de maimuţe curioase îl adoptă pe micul Tarzan, singurul supravieţuitor al unui accident aviatic. Băieţelul creşte alături de animalele sălbatice, învaţă să se comporte asemenea lor şi uită de existenţa sau normele sociale ale oamenilor. 10 ani mai târziu, Tarzan va fi fascinat de întâlnirea cu frumoasa şi curajoasa Jane Porter, de care se îndrăgosteşte imediat. Însă curând el va înţelege în cel mai greu mod posibil de ce animalele au dreptate să se teamă de oameni: ca să-şi salveze familia şi femeia iubită, Tarzan va trebui să se folosească atât de atuurile dobândite în junglă, cât şi de cele moştenite de la adevăraţii săi părinţi.0

 
Recenzii Tarzan (2013)
 
 
Jovi Ene – Filme-cărți
Tarzan 3D, varianta 2013, e un film de animație neașteptat de bun. Se vede treaba că o poveste arhicunoscută poate crea încă magie, și în rândul adulților, și în rândul copiilor.
Jordan Mintzer – Hollywood Reporter
Totul pare îngrozitor de simplist, ca și cum un desen animat de 10 minute ar fi fost făcut film de lungmetraj


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)