Știri
 

Teenage Mutant Ninja Turtles (2014)

Țestoasele Ninja

 
testoasele-ninja-poster
testoasele-ninja-poster
testoasele-ninja-poster

Teenage Mutant Ninja Turtles (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
22.08.2014
Durata:
101 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 14 critici/bloggeri de mai jos.
40%
40


Parerea ta
7 voturi

 
Actori

Sinopsis Teenage Mutant Ninja Turtles (2014)

New York are nevoie de eroi, căci Shredder și Clanul Piciorului au pus mâna pe tot, de la poliție, la politicieni. Viitorul se arată sumbru pentru locuitorii metropolei până în momentul în care niște frați renegați ies din dedesubturile orașului pentru a-și împlini destinul de Țestoase Ninja. Țestoasele se vor alia cu curajoasa reporteriță April O’Neil (Megan Fox) și cu cameramanul acesteia, Vern Fenwick (Will Arnett) pentru a salva orașul și pentru a da în vileag planurile diabolice ale lui Shredder.0

 
Recenzii Teenage Mutant Ninja Turtles (2014)
 
 
Marin Apostol – Părerea Blog de Cinema
Nu știu dacă va reuși să câștige fani noi din rândul tinerilor care nu au crescut cu serialul din anii ’90, dar pe ceilalți nu văd cum ar putea să-i dezamăgească.
Alice Mircescu – Am doar 18 ani
Recomand filmul pentru efectele speciale, povestea captivantă şi pentru cele patru ţestoase, care ne-au bucurat şi atunci când eram mici, dar şi acum odată cu revenirea pe marele ecran.
Dragoş Marin – Film Reporter
Teenage Mutant Ninja funcționează acceptabil ca reclamă spectaculoasă pentru vândut jucării.
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
Purtand in spate povara multor proiecte amanate sau anulate, “Teenage Mutant Ninja Turtles” mizeaza pe un umor simplu, pe o bascalie constanta, pe actiunea care-ti fura ochii, sfidand constient logica. Si reuseste sa faca diferenta intre ceea ce ar fi putut fi un dezastru si un film decent pentru genul caruia i se supune, in mixul aventura fantastica.
Marcel Prost – Cinemateca
Megan Fox face praf filmul, si asa cladit (aproape) exclusiv pe marketing si nostalgie.
Flavius Policală – F and G Must See
TMNT este un film a carui miza este actiunea fara nici o secunda de pauza, CGI-ul exploziv si premizele exagerate, toate acestea in prezenta furibundelor testoase ninja reimaginate intr-un mod cu totul original.
Ioana Raluca Popescu – To the Edge and Back
“Teenage Mutant Ninja Turtles” trebuie acceptat asa cum este, un blockbuster de vara cu un sequel garantat – tinand cont de incasarile de pana acum.
Simon Abrams – RogerEbert.Com
În loc să fie o aventură distractivă și provocatoare printre amintiri, “Teenage Mutant Ninja Turtles” este un exercițiu care îți taie entuziasmul și te face să vrei mai puțin.
Nicolas Rapold – New York Times
Alăturat acestui film, titlul nu mai sună caraghios; arată ca o serie de cuvinte cheie.
Mark Olsen – Los Angeles Times
Filmul se simte ca și când cei care au fost implicați în realizarea sa nu au făcut asta pentru că au vrut, nici că ar fi trebuit, ci doar pentru că au putut.
Jordan Hoffman – The Guardian
O reamintire a faptului că ar trebui să fim precauți când suspectăm că alegerile creative vin din perspectiva celor din zona executivă.
James Rocchi – Film.Com
Este plictisitor, familiar, domol.
Eric Goldman – IGN
Teenage Mutant Ninja Turtles nu este extraordinar, dar nu este nici un dezastru.
Justin Lowe – Hollywood Reporter
Liebesman se bazează pe stilul său pentru a menține evenimentele să se desfășoare cu un ritm alert și un proces de a capta acțiunea care facilitează integrarea părților neanimate cu efectele vizuale cu un aspect superior, realizând scene de acțiune captivante și oferind detalii excelente personajelor în mediul 3D.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)