Știri
 

Terapie pentru crimă (2014)

Terapie pentru crimă

 
terapie-pentru-crima
terapie-pentru-crima
terapie-pentru-crima

Terapie pentru crimă (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
03.10.2014
Durata:
80 minute
Rating:
AP-12
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă 2 recenzii pentru a se stabili un cinemaMetru
--


Parerea ta
10 voturi

 
Actori

Sinopsis Terapie pentru crimă (2014)

Un criminal profesionist debutant are de depășit nu doar problemele inerente unui începător, dar și o mare problemă personală: este femeie. Și întreaga lume e împotriva ei.
Însă atunci când Matilde, personajul interpretat de cântăreaţa Claudia Pavel, descoperă că a ucide pe bani nu este atât de simplu pe cât crezuse la început și vrea să renunțe, este deja prea târziu: un adevărat profesionist, în pielea căruia a intrat actorul Cătălin Ciurdar, e pe urmele ei și vrea s-o elimine.3

 
Recenzii Terapie pentru crimă (2014)
 
 
Magda Mihăilescu – All about Romanian Cinema
Deși cinematograful lumii nu duce lipsă de tâmpenii, deși mulți am ajuns imuni în raporturile cu legea industriei, a comerțului cu pelicula, din când în când te scuturi și-ți spui: Nu se poate. Inepții-inepții, dar măcar să stea în banca lor, să nu fie oferite la pachet cu un întreg bombardament de ifose agresive care jignesc până și cele mai blânde inteligențe.
Ionuț Maga – Filme-cărți
E foarte prost. E abordat atât de greșit și la atât de multe niveluri încât numai dorința de a vedea dacă are măcar un final ingenios care să-l salveze cât de cât m-a ținut în sală până la final. N-a fost așa. Și faptul că m-am ridicat și-am plecat înaintea creditelor de final a fost pentru că am considerat peste puterile mele să aplaud ceva atât de prost făcut.


3 Comentarii


 1.  
  Cristina
  5%

  L-am vazut la studio. Un film diferit fata de alte filme romanesti, iar pentru o prima incercare de regizor + actrita, este chiar bun. Este si amuzant, mai ales ca fata asta care vrea sa devina criminal e cam naiva de fel:).

  Răspunde


  (obligatoriu)