Știri
 

That’s My Boy (2012)

Băiatu' tatii

 

That’s My Boy (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
17.08.2012
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 10 critici/bloggeri de mai jos.
42%
42


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis That’s My Boy (2012)

Într-o bună zi,. adolescentul Donny Berger (Adam Sandler) o întâlneşte pe iubirea vieţii sale. Singura problemă este faptul că femeia visurilor sale este chiar profesoara lui, Mary McGarricle (Susan Sarandon). Donny ajunge în pat cu ea şi o lasă însărcinată. Povestea lor de dragoste se termină prost – doamna McGarricle ajunge la închisoare, lăsându-l pe Donny, în vârstă de 14 ani, să-l crească pe Todd, băieţelul născut din relaţia lor plină de pasiune.

30 de ani mai târziu. Todd (Andy Samberg) este un investitor de succes şi lucrează pe Wall Street. Plecând de la tatăl său imediat ce avusese ocazia, Todd nu-l mai văzuse de ani de zile. Însă Donny are probleme cu Fiscul şi mari datorii, prin urmare se gândeşte că singura salvare poate veni de la fiul său, de la care să obţină banii şi să-şi plătească datoriile pentru a nu ajunge la închisoare.
Revederea dintre cei doi are loc chiar în ajunul nunţii lui Todd cu Jamie (Leighton Meester).0

 
Recenzii That’s My Boy (2012)
 
 
Eric D. Snider – Film.com
Lungit cumva la 116 minute, filmul oferă șapte sau opt replici cu adevărat inteligente, însă acestea sunt anulate de toate celelalte momente de o prostie inutilă care le înconjoară.
Eric Goldman – IGN
[filmele din ultima vreme cu Adam Sandler] par a fi parodii, la parodii, la alte parodii, și îmi vine greu să înțeleg de ce s-au cheltuit milioane de dolari pentru a produce și a lansa aceste filme, care nu au alt rol decât să pedepsească publicul. Și așa ajung la That’s My Boy și la așteptările mici pe care le aveam de la el și la cât de surprins am fost să văd că filmul nu e deloc îngrozitor, ci, mai degrabă, mediocru.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Uitându-mă la Sandler în That’s My Boy, cel mai recent atac al său la adresa subtilității, bunului gust și al altor valori, pentru care un critic ca mine ar trebui să-l desființeze, având în vedere atitudinea sa, nu pot spune că am râs mult (deși atunci când am râs, am râs tare).
Geoff Berkshire – HIT FIX
Ar fi putut să folosească mai puțin caracterul copilăros al lui Sandler și mai mult pe cineva care să împingă lucrurile într-o direcție mai întunecată, mai periculoasă.
David DeWitt – New York Times
Bucurați-vă, copii de clasa a 5-a! “That’s My Boy” este exact genul vostru de film.
Justin Lowe – Hollywood Reporter
Regizorul Sean Anders și scenaristul David Caspe fac totul aproape ca la carte, numai că filmul este copleșit de momente care nu se dovedesc a fi prea amuzante.
Atunci când Adam Sandler lasă deoparte comediile sale stupide cu rating PG-13 (unele sunt oarecum amuzante), lucruri minunate se întâmplă.
Erin Free – FilmInk
unul dintre cele mai bune filme ale lui Adam Sandler din ultimii ani
Anthony Morris – The Vine
Povestea este slabă, personajele sunt un eșec, Samberg nu este utilizat suficient de bine pe cât ar fi putut fi, pentru fiecare glumă oarecum bună este o alta care eșuează, iar Sandler nu este suficient de carismatic pentru a face din aceste glume mai mult decât niște glume nesărate.
Ilan Preskovsky – Channel 24
Este cumplit de oribil. Și, hey, Vanilla Ice apare în acest film. Nu, nu știu nici eu de ce, dar poate că această prezență îl va convinge pe Adam Sandler să își găsească o nouă carieră. Și prin ”o nouă carieră” vreau să spun orice, de la spălător de geamuri, la vânzător de burgeri sau bancher – sau orice altceva. Doar, vă rog, țineți-l departe de cinematografele noastre.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)