Știri
 

The Absent One (2014)

Vânatorii de oameni

 

The Absent One (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
04.09.2015
Durata:
119 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă o recenzie pentru a se stabili un cinemaMetru
--


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis The Absent One (2014)

În 1994 doi gemeni au fost găsiţi omorâţi într-un mod brutal într-un hambar. Mai multe indicii duceau către un grup alcătuit din elevi dintr-o categorie socială bine poziţionată, de la un colegiu din apropierea locului crimei, dar cazul a fost considerat rezolvat pentru că la vremea respectivă o persoană şi-a declarat vinovăţia şi a fost condamnată pentru crimă.
Peste 20 de ani, cazul ajunge la detectivul Carl Morck (Nikolaj Lie Kaas), iar acesta realizează că ceva nu este în regulă. Împreună cu partenerul său, Assad (Fares Fares), Carl începe să reinvestigheze cazul, pornind de la un telefon disperat din trecut, primit de la o tânără.0

 
Recenzii The Absent One (2014)
 
 
Andreea Teodora – MovieNews
„Fasandræberne” este un thriller consistent şi captivant, care gestionează să construiască impuls către o concluzie violentă şi intensă.
Glen Falkenstein – FilmInk
Un thriller consistent de captivant.
Boyd van Hoeij – Hollywood Reporter
Povestea e cea care contează.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)