Știri
 

The Age of Adaline (2015)

Secretul lui Adaline

 

The Age of Adaline (2015) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
01.05.2015
Durata:
110 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 11 critici/bloggeri de mai jos.
66%
66


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis The Age of Adaline (2015)

Rămânând miraculos la vârsta de 29 de ani timp de aproape opt decenii, Adaline Bowman (Blake Lively) duce o existenţă retrasă, evitându-i din răsputeri pe cei care i-ar putea da în vileag secretul. Dar o întâlnire întâmplătoare cu atrăgătorul filantrop Ellis Jones (Michiel Huisman) reaprinde în ea pasiunea pentru viaţă şi dragoste. Atunci când un weekend petrecut cu părinţii lui (Harrison Ford şi Kathy Baker) riscă să dezvăluie adevărul despre ea, Adaline ia o decizie care-i va schimba viaţa pentru totdeauna.0

 
Recenzii The Age of Adaline (2015)
 
 
Andreea Mihai – Couch.ro
The Age of Adaline este o poveste usor neconventionala, si daca sunteti fani ai iubirilor dificile, misterioase, perene si fascinante, acesta e filmul potrivit pentru voi.
Cristina Zaharia – Port.ro
Însă, dincolo de povestea cuminte şi fantastică, de distribuţia solară, filmul te prinde în mreje cu cele mai retro, mai elegante şi mai distinse costume pe care le-aţi văzut în ultimul timp.
Dragoș Diaconu – Edge and Back
Per total, recomand acest film mai mult ca un film care poate, pe alocuri, suscita anumite reflexii, plecand ca premiza pseudo-stiintifica cum ca unii oameni nu ar mai putea imbatrani datorita unor inlantuiri rare de evenimente, si nu ca un film de dragoste, pentru ca aici povestea urmeaza un scenariu tipic hollywoodian cu tot cu happy-end, si nu ne surpinde in niciun fel.
Scott Wold – Paste Magazine
Cât de plăcut ar fi fost acest film al regizorului Lee Toland Krieger dacă n-ar fi fost atât de haotic.
Matt Zoller Seitz – RogerEbert.com
N-am mai văzut un film care să te lase indiferent atâta timp și, în momentul în care tocmai erai pregătit să spui că e ok și atât, să devină atât de antrenant.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
O poveste de dragoste minunată și suspect de interesantă prin felul în care se folosește de metafizică pentru a manipula sentimente.
Manohla Dargis – New York Times
Se-ntâmplă prea des ca parada Adalinei de rochii, genți și haine de epocă să țină locul unei experiențe cinematografice autentice.
Leah Greenblatt – Entertainment Weekly
Adaline este plăcut de urmărit și ne amintește că dragostea, chiar și atunci când e complicată sau dureroasă sau nu rezistă, este de preferat imortalității.
Jordan Hoffman – The Guardian
Deși în multe momente este absurd, Age of Adaline e suficient de bine realizat pentru a-și găsi fani printre amatorii de filme de epocă.
Jon Frosch – Hollywood Reporter
Blake Lively radiază într-o melodramă care e prea politicoasă pentru binele ei.
Ellen Becker – FilmInk
Regizorul indie Lee Toland Krieger a reușit să realizeze un film high-concept, care are un farmec inocent ce face trimitere la Epoca de Aur a Hollywoodului.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)