The Avengers: Age of Ultron (2015)

Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron

Premieră:
24-04-2015
Durată:
142 minute
Distribuitor:
Marin Apostol – Părerea Blog de Cinema
un sequel cinstit, care nu încearcă să impresioneze mai mult decât predecesorul său, ci doar vrea să ofere fanilor câteva minute (142, mai precis) de entertainment. Pe de o parte, reușește. Pe de alta, devine obositor și plictisește.
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
O sa doriti sa puneti pauza atunci cand vedeti cadrele cu toti care protejeaza o masinarie care ar putea arunca lumea in abis (si chiar are logica). Si da!!! Sunt multe teasinguri pentru Civil War. Si da! Filmul Este mai intunecat, mai matur si mai cuprinzator decat ce s-a facut pana acum.
Onuț Toană Buruga – Cinemateca
Ce fel de film e: un basm clasic cu eroi moderni, exclusiv entertainment
Răzvan Nistor – Gazeta de film
Avengers: Age of Ultron este cel mai bun film cu supereroi făcut până acum
Gruia – metropotam
The Avengers: Age of Ultron este un must see pentru toti iubitorii de filme cu super eroi si de efecte speciale, chiar daca pe alocuri dezamageste la capitolul scenariu. De mentionat si ca actorii sunt in forma maxima, in frunte cu Robert Downey Jr.
Ioana Raluca Popescu – Edge and Back
Iată ce vei simți uitându-te la Avengers: Age of Ultron: nerăbdare, tristețe, pierdere, inima frântă, frică și, în final, rămâi cu credința.
Peter Travers – Rolling Stone
Whedon ia câteva decizii greșite, creând haos când acțiunea devine prea aglomerată. Dar, își revine ca un profesionist, proiectând un spectacol care este epic în orice sens al cuvântului.
Erin Free – FilmInk
Avengers: Age Of Ultron este mare, curajos, amuzant, captivant, un triumf fascinant.
Geoffrey Macnab – The Independent
Whedon aduce profunzime și puțină „sare și piper” poveștii, lucruri pe care nu le vei găsi niciodată într-un film Transformers. Dar, chiar și așa, bătălia din final nu atinge nivelul pe care îl urmărește.
Drew McWeeny – HITFIX
Oricui i-a plăcut Avengers va putea să fie captivat de Avengers: Age of Ultron, iar super-fanii vor petrece tot anul viitor încercând să găsească indicii, dar ca film se simte că este mai mereu aproape de a le scăpa din mână realizatorilor.
Eric Kohn – Indiewire
Arată minunat, dar nu este oare ceva ce am văzut deja?
Jim Vejvoda – IGN
Avengers: Age of Ultron nu poate recaptura șarmul și maiestuozitatea de a vedea pentru prima dată pe Cei Mai Mari Eroi ai Pământului. Cu toate acestea, oferă multă distracție, acțiune extraordinară și momente deosebite între presonaje.
Peter Bradshaw – The Guardian
Este o suită de supereroi plină de energie și de distracție.
Helen O’Hara – Empire
Mai mare și mai serioasă decât prima parte, aceasta este ceva mai puțin veselă, dar probabil mai consistentă.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Avengers: Age of Ultron reușește să introducă un oponent pe măsura supereroilor săi, dar de data aceasta scenele de acțiune nu ating nivelul așteptat, iar unele personaje sunt lăsate într-un tărâm al nimănui din punct de vedere dramatic.