Știri
 

The Brothers Grimsby (2016)

Grimsby

 
grimsby-poster
grimsby-poster
grimsby-poster

The Brothers Grimsby (2016) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
04.03.2016
Durata:
83 minute
Rating:
N-15 Nerecomandat sub 15 ani
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 8 critici/bloggeri de mai jos.
42%
42


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis The Brothers Grimsby (2016)

Cel mai formidabil spion al lumii, Sebastian (Mark Strong) are, din nefericire, cel mai tembel frate cu putinţă, Norman (Sasha Baron Cohen). Cei doi sunt forţaţi să plece în misiune împreună.0

 
Recenzii The Brothers Grimsby (2016)
 
 
Emil Călinescu – CinEmil
Avem scene amuzante de la un capat la celalalt al filmului. Radem din primul minut pana la ultima scena. Fix acesta este motivul filmului: sa radem. Si o facem din plin pe parcursul celor 82 de minute.
Ștefan Apostol – MovieNews
Filmul abundă de realizări remarcabile din punct de vedere cinematografic, în toată complexitatea lui, dar și prin umorul specific britanic, bine punctat de Sasha Baron Cohen în contrapunct cu rigiditatea și răceala lui Mark Strong.
Demetrios Matheou – Indiewire
Oricât de amuzant ar fi Grimsby, e destul de evident că nu-i solicită tot potențialul lui Cohen; avem nevoie de el în ”Borat mode”.
Chris Tilly – IGN
Dacă îți lași conștiința socială la ușă și nu te deranjează o intrigă subșire și niște personaje fără nicio substanță, atunci Grimsby ți se va părea foarte, foarte amuzant.
Leslie Felperin – Hollywood Reporter
Baron Cohen și Strong sunt niște performeri buni și cele mai bune momente sunt cele în care interacționează fizic unul cu celălalt […]. Dar scenariul […] nu este foarte darnic și cu celelalte personaje.
Geoffrey Macnab – The Independent
Momentele sale comice îl fac pe Grimsby să treacă peste intriga absurdă.
Helen OHara – Empire
Gusturile proaste pot fi foarte amuzante, stârnind râsul chiar și-n cazul celor mai rezervate persoane și oferind oportunitatea de a te gândi la lumi noi. Dar mai sunt și gusturi proaste care-ți produc greață.
Peter Bradshaw – The Guardian
Sacha Baron Cohen vine cu o interpretare de nota 8 – dacă nu chiar de nota 6 – în această nouă comedie modestă care, practic, mi-a anulat dorința de a o plăcea.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)