Știri
 

The Campaign (2012)

Campania

 

The Campaign (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
14.09.2012
Site oficial:
The Campaign (2012)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 11 critici/bloggeri de mai jos.
53%
53


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis The Campaign (2012)

Candidatul Cam Brady, după ce face o gafă, trebuie rapid să-şi dreagă onoarea şi să meargă în altă direcţie pentru a câştiga şi alt gen de electorat.

Doi magnaţi pun la cale un plan de a-l elimina din cursă şi a câştiga controlul asupra districtului Carolina de Nord. Iar contracandidatul susţinut de ei este Marty Huggins (Zach Galifianakis), naivul director al unui centru de turism local.

La început, Marty pare să fie cea mai puţin fericită alegere, dar cu ajutorul susţinătorilor săi, al unui manager de campanie feroce şi conexiunilor politice ale familiei, devine în scurt timp un rival neaşteptat şi o concurenţă foarte puternică pentru Cam.

Pe măsură ce se apropie ziua votării, cei doi ajung să se mănânce de vii, insultele se transformă în agresiuni fizice, într-un iureş de înşelăciuni, atacuri şi lupte murdare.0

 
Recenzii The Campaign (2012)
 
 
Annlee Ellingson – Paste Magazine
Este ceva deprimant la filmele despre politică, chiar şi în cazul unuia atât de deschis şi de amuzant precum The Campaign încearcă să fie.
Michael Simms – Film Ink
Chiar dacă nu reuşeşte să fie acea satiră politică îndrăzneaţă aşteptată, totuşi este o comedie solidă de mainstream.
Kenneth Turan – Los Angeles Times
Nepoliticos, zgomotos şi grosolan, filmul The Campaign reuşeşte într-o manieră veselă să aducă în lumină starea tristă a politicii americane.
A. O. Scott – New York Times
The Campaign oscilează între subiecte vagi şi unele chiar absurde.
Peter Travers – Rolling Stone
Numai energia lui Ferrell şi a lui Galifianakis te menţine “în priză”.
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
Ar trebui să-i recunoaştem meritul regizorului (n.n. – Jay Roach) în a-i ghida pe Ferrell şi pe Galifianakis în a interpreta personaje care se află la o distanţă apreciabilă de cele obşinuite lor.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
The Campaign nu lasă niciun element al satirei să-i scape.
Laremy Legel – Film.Com
Efortul de a dezbate lucruri mult mai “măreţe” înăbuşă orice simţ al comediei.
Michael Rechtshaffen – Hollywood Reporter
Ferrell şi Galifianakis sunt rivali amuzanţi într-o satiră de mediul politic, care confundă prostul gust cu acuitatea comică.
Radu Iulian Baba – Raluk.ro
(…) la filmul The Campaign faci mai mult exercitiu la muschii abdominali de la ras decat echivalentul a patru ore de mers la sala!
Dragoş Marin – Film Reporter
Comedia colorată şi ireverenţioasă, în bună parte improvizată, găseşte în politică un loc de joacă ofertant, cel puţin atât timp cât se ocupă de capcanele pe care şi le întind cei doi protagonişti.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)