Știri
 

The Cobbler (2014)

O zi în pantofii altcuiva

 

The Cobbler (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
13.03.2015
Durata:
99 minute
Site oficial:
The Cobbler (2014)
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 9 critici/bloggeri de mai jos.
18%
18


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis The Cobbler (2014)

Max Simkin (Adam Sandler) e un cizmar din New York, aflat la a patra generație în meșteșugul său. Un om între două vârste care locuiește cu mama lui (Lynn Cohen), Max nu are o viață prea interesantă, singura lui preocupare fiind să aibă grijă de atelierul pe care i l-a lăsat tatăl său (Dustin Hoffman) înainte de a dispărea, cu mulți ani în urmă.

Într-o zi, mașina lui de cusut tălpi se strică tocmai când avea de terminat o comandă importantă pentru un gangster local (Cliff ‘Method Man’ Smith). Se vede forțat să apeleze la o mașină antică, moștenire de familie. Nu peste mult timp va descoperi că aceasta nu e o mașinărie oarecare și că nici el nu e un cizmar obișnuit.0

 
Recenzii The Cobbler (2014)
 
 
Emil Călinescu – CinEmil
The Cobbler – O zi in pantofii altcuiva este tipul de film in care o idee buna este pusa prost in aplicare. In acest caz, este pusa CU PICIOARELE in aplicare.
Andreea Mihai – Couch.ro
[…] filmul este mai mult serios decat amuzant si mai mult dramatic-suprarealist decat comic, iar asta e un lucru care il avantajeaza, dar povestea lui Thomas McCarthy si Paul Sado nu reuseste sa te prinda asa cum ar fi putut s-o faca.
Brian Tallerico – RogerEbert.com
The Cobbler este aproape suficient de fascinant de îngrozitor încât să-l recomand. Dacă crezi în teoria că se poate învăța la fel de mult dintr-un film prost ca și dintr-unul bun, atunci acesta este un adevărat master-class despre ce să nu faci.
Gary Goldstein – Los Angeles Times
The Cobbler este o curiozitate prost realizată de regizorul Tom McCarthy și co-scris de Paul Sado.
Andy Webster – New York Times
Vestea bună e că The Cobbler nu este un alt sequel pentru Grown-Ups. […] Vestea proastă e că nu este prea bine realizat.
Brian Formo – IGN
pare doar un amalgam de idei neconcretizate.
Peter Travers – Rolling Stone
Acest film este mai mult decât groaznic.
John DeFore – Hollywood Reporter
Plăcut, dar obișnuit.
Kevin Jagernauth – The Playlist
The Cobbler își ratează ținta de prea multe ori, aproape de la prima scenă.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)