Știri
 

The Conjuring (2013)

Trăind printre demoni

 

The Conjuring (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
09.08.2013
Gen:
Durata:
112 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 13 critici/bloggeri de mai jos.
74%
74


Parerea ta
9 voturi

 
Actori

Sinopsis The Conjuring (2013)

Doi specialişti în paranormal, Ed şi Lorraine Warren, sunt chemaţi de familia Perron, terorizată de prezenţa unor spirite întunecate la ferma lor. Forţaţi să confrunte puternicul demon, cei doi au de-a face cu cel mai terifiant caz din carierele lor.

Bazat pe o poveste adevărată, după cum se spune.0

 
Recenzii The Conjuring (2013)
 
 
Nicoleta Vasile – Am doar 18 ani
The Conjuring este printre puţinele filme care tratează tema paranormalului cu un asemenea respect pentru efecte vizuale, decor şi tehnicile de filmare.
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
James Wan livreaza increzator un film horror tribut pentru subgenul supranatural, apeland la arhive autentificate din trecutul unor demonologi care au asteptat mai bine de doua decenii pentru ca povestea lor sa fie ecranizata.
Simona Mocanu – FilmeTari
O simplă bătaie din palme poate să-ți dea fiori. Fără a infecta pelicula cu teroarea absolută din Saw, regizorul preferă să lase suspansul și frica să decurgă natural, progresiv, fără a se grăbi să ne dezvăluie entitatea supranaturală ce sălășluiește în casa familiei Perron.
Harry Knowles – Ain’t It Cool News
De ce este atât de al naibii de înfricoșător? În primul rând, pentru că James Wan își ia timp pentru a ne ajuta să-i cunoaștem pe toți cei implicați în poveste, înainte ca totul să se ducă dracului.
Henry Barnes – The Guardian
Încercările lui Wan de a șoca sunt previzibile, dar – yikes! – sunt înfricoșătoare.
Simon Abrams – RogerEbert.com
Privind The Conjuring e ca și cum ai face turul unei case bântuite și cineva te trage după el și te împinge, rapid, prin toate camerele.
Peter Travers – Rolling Stone
M-a speriat de nu mai știam de mine. Numai în cazul filmelor, acesta este un compliment.
Manohla Dargis – New York Times
un film fantastic de real despre o casă bântuită.
Chris Nashawaty – Entertainment Weekly
Wan reușește, cu dibăcie, să atingă punctele sensibile ale publicului, folosindu-se de o atmosferă și de o serie de efecte sonore pentru a produce efeste înfricoșătoare, care, pentru nicio clipă, nu par ieftine.
Eric Kohn – IndieWire
Odată ce-și stabilește ingredientele, The Conjuring merge direct la țintă – iar rezultatul este o plictiseală înfricoșătoare.
Anthony O’Connor – FilmInk
Cu o distribuție de excepție, cu o poveste solidă și cu o regie consistentă și plină de energie, The Conjuring este o poveste de modă veche cu fantome și este una a nibii de bună.
Drew McWeeny – HIT FIX
este congingătoare, cu interpretări bune, și atunci când se ia în serios, este remarcabil de înfricoșătoare.
William Goss – Film.com
Cea mai înfricoșătoare poveste a lui James Wan până în prezent.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)