Știri
 

The Good Dinosaur (2015)

Bunul Dinozaur

 
bunul-dinozaur-poster
bunul-dinozaur-poster
bunul-dinozaur-poster

The Good Dinosaur (2015) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
27.11.2015
Durata:
105 minute
Rating:
AG Audiență Generală
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 11 critici/bloggeri de mai jos.
50%
50


Parerea ta
5 voturi

 
Scenariu
Actori

Sinopsis The Good Dinosaur (2015)

Studiourile Pixar Animation ne poartă într-o călătorie epică prin lumea dinzaurilor unde un Apatosaurus pe nume Arlo își face un prieten uman mai puțin obișnuit. Traversând un peisaj dificil și misterios, dinozaurul Arlo dobândește forța de a-și înfrunta propriile spaime și reușește să descopere de ce este capabil cu adevărat.0

 
Recenzii The Good Dinosaur (2015)
 
 
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Dintre animaţiile Pixar, care au reuşit întotdeauna să captiveze atât adulţii, cât şi copiii, Bunul dinozaur pare mai degrabă destinată acestora din urmă, dar asta nu înseamnă că adulţii nu vor fi captivaţi de povestea lui Arlo.
Emil Călinescu – CinEmil
Mi-a placut foarte mult animatia, sta foarte bine vizual, povestea este extrem de misto scrisa si, sa nu radeti de mine, dar am ajuns sa empatizez cu un dinozaur. Da, ajungi sa razi alaturi de el, sa plangi cand el plange si sa te bucuri de reusitele lui.
Ștefan Apostol – MovieNews
Este un film la care puteți merge cu întreaga familie, de la mic la mare, și de la care, fiecare în parte, atât cât poate să înțeleagă, va pleca cu un anumit mesaj.
Peter Bradshaw – The Guardian
Îl găsesc disperant de dezamăgitor, neoriginal și ciudat…
Andy Crump – Paste Magazine
Indiferent cât de frumos prezentat ar fi, The Good Dinosaur este mai prejos, nu doar comparat cu Inside Out, ci cu filmografia de top a celor de la Pixar.
Kenneth Turan – Los Angeles Times
“The Good Dinosaur” este caraghios și surprinzător, are caracter de prelegere și este plin cu elemente subversive, ființe ciudate și unele dintre cele mai frumoase peisaje văzute vreodată în un film animat pe computer.
Manohla Dargis – New York Times
Precum cele mai multe dintre filmele pentru copi, oferă o lecție sau două, în principal despre a fi sincer cu tine însuți, dar ceea ce rămâne este frumusețea animației, o odă lumii naturale.
Olly Richards – Empire
Dacă multe în The Good Dinosaur arată semnele unei producții realizate pe grabă – mai puțin peisajele și designul de ambianță, care este superb – perechea centrală are suficientă emoție pentru a face să se disipească toate lipsurile sale.
Peter Sobczynski – RogerEbert.Com
Filmul va satisface audiența cea mai tânără, bănuiesc, dar chiar și copiii, dacă nu sunt în mod special pasionați de dinozauri, ar putea recunoaște că îi lipsește ceva care separă filmele mari de cele obișnuite.
Jim Vejvoda – IGN
Pixar a pus întotdeauna povestea pe primul loc, și a reușit să salveze toate producțiile sale cu probleme, dar în cazul lui The Good Dinosaur cu siguranță simți că mașinăria sa are dificultăți în a mai reuși încă o dată performanța asta.
Michael Rechtshaffen – Hollywood Reporter
O animație care-ți taie respirația din punct de vedere vizual, dar care, în cele din urmă, nu reușește să compenseze pentru un scenariu dezamăgitor de slab.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)