Cel mai trist lucru este că nu poți vedea decât o singură dată The Hateful Eight pentru prima dată.
„The Hateful Eight” este provocator, are un subplot politic care se amesteca cu istoria, doar pentru a rezulta un produs aglomerat cu personaje prostanace, prinse intr-o poveste brutala, care poate soca daca nu esti familiarizat cu stilul viscearal al regizorului – o investitie buna pentru fani sau pentru cei care vor sa il descopere.
Este extrem de bine jucat si chiar daca-mi doream sa fie mai dinamic, imi pare foarte bun asa cum e.
Adevarul este ca The Hateful Eight este o poveste despre nimic, in care Tarantino si-a permis sa fie murdar si nesimtit, in limitele bunului simt artistic, si nu a avut nicio secunda de gand sa faca din filmul sau unul care sa fie un pariu sigur.
Pelicula este, din punctul meu de vedere, o capodoperă.
The Hateful Eight e departe de a fi un clasic (cel puțin nu unul instantaneu) și mai greu de digerat decât ce ne-a dat Tarantino de la Jackie Brown încoace. Dar dacă aveți curajul să deschideți ușa bătută în cuie a prăvăliei lui Minnie, înăuntru vă așteaptă destule delicatese.
„The Hateful Eight”/„Cei opt odioşi”, noua nebunie autoreferenţială a lui Quentin Tarantino, este, în subtext, un puternic film politic, camuflat sub forma unui western în care sângele acaparează treptat şi fără ezitare ecranul.
Clar nu va fi un film pentru toată lumea, dar pentru cei care pot suporta brutalitatea și nihilismul, sunt multe de iubit la The Hateful Eight.
Pe moment ce piesele se leagă, investiția pe care ai făcut-o în aceste persoane și destinele lor începe să dea roade.
O parte din urâțenia filmului reprezintă un semn de integritate și de relevanță. Dar, mare parte este prostească și nepotrivită, ca și cum ambiția intelectuală a Dlui. Tarantino și disciplina sa în modul construirii unei povești l-au lăsat în același timp.
The Hateful Eight este impresionant prin intențiile și ideile sale.
Este o bucată de divertisment extraordinară.
Aduce războiul acasă, cu toate implicațiile politice, geografice, sociale, sexuale și rasiale cu care ne confruntăm și astăzi.
Controlul absolut al lui Tarantino asupra imaginilor nu înseamnă nimic în momentul în care pare că nu vrea sau nu poate să configureze propriul scenariu.
Înarmat cu umor malițios și cu o poveste intensă, filmul lui Tarantino The Hateful Eight este brutal în prezentarea relațiilor rasiale și natura umană, precum și în cea a violenței și a Vestului Sălbatic.
În stilul său familiar, Tarantino utilizează personaje de duzină și situații din vechile westernuri, dar le împinge către noi extreme.
Agatha Christie cu glume, arme și Samuel L Jackson.
Acești tipi răi iubesc să-și audă propriile voci.