Știri
 

The Hateful Eight (2015)

Cei 8 odioşi

 
the-h8ful-eight-poster
the-h8ful-eight-poster
the-h8ful-eight-poster

The Hateful Eight (2015) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
15.01.2016
Durata:
187 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 18 critici/bloggeri de mai jos.
90%
90


Parerea ta
10 voturi

 
Actori

Sinopsis The Hateful Eight (2015)

În Wyoming-ul de după Războiul Civil, gonind către micuţul orăşel Red Rock, pentru o execuţie prin spânzurare, vânătorul de recompense John “Călăul” Ruth (Kurt Russel) şi prizoniera sa, recent capturată, Daisy Domergue (Jennifer Jason Leigh), întâlnesc un alt vânător de recompense, pe Maiorul Marquis Warren (Samuel L. Jackson) şi un tip misterios pe nume Chris Mannix (Walton Goggins), ce pretinde a fi şeriful din Red Rock. Cei 4 sunt nevoiţi să se adăpostească de un viscol aprig, într-o staţie de diligenţe, izolată într-o trecătoare din munţi. Acolo, însă, sunt deja instalaţi 4 străini: generalul confederat Sandy Smithers (Bruce Dern), călăul din Red Rock, pe nume Oswaldo Mobray (Tim Roth), cowboy-ul Joe Gage (Michael Madsen) şi îngrijitorul Bob (Demian Bichir). Pentru cei 8 călători blocaţi în staţie, destinaţia Red Rock ajunge să fie foarte îndepărtată.0

 
Recenzii The Hateful Eight (2015)
 
 
Marin Apostol – Părerea Blog de Cinema
Cel mai trist lucru este că nu poți vedea decât o singură dată The Hateful Eight pentru prima dată.
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
„The Hateful Eight” este provocator, are un subplot politic care se amesteca cu istoria, doar pentru a rezulta un produs aglomerat cu personaje prostanace, prinse intr-o poveste brutala, care poate soca daca nu esti familiarizat cu stilul viscearal al regizorului – o investitie buna pentru fani sau pentru cei care vor sa il descopere.
Emil Călinescu – CinEmil
Este extrem de bine jucat si chiar daca-mi doream sa fie mai dinamic, imi pare foarte bun asa cum e.
Andreea Mihai – Couch.Ro
Adevarul este ca The Hateful Eight este o poveste despre nimic, in care Tarantino si-a permis sa fie murdar si nesimtit, in limitele bunului simt artistic, si nu a avut nicio secunda de gand sa faca din filmul sau unul care sa fie un pariu sigur.
Alexandru – Filme-carti
Pelicula este, din punctul meu de vedere, o capodoperă.
Dragoş Marin – Film Reporter
The Hateful Eight e departe de a fi un clasic (cel puțin nu unul instantaneu) și mai greu de digerat decât ce ne-a dat Tarantino de la Jackie Brown încoace. Dar dacă aveți curajul să deschideți ușa bătută în cuie a prăvăliei lui Minnie, înăuntru vă așteaptă destule delicatese.
Ionuţ Mareş – Ziarul Metropolis
„The Hateful Eight”/„Cei opt odioşi”, noua nebunie autoreferenţială a lui Quentin Tarantino, este, în subtext, un puternic film politic, camuflat sub forma unui western în care sângele acaparează treptat şi fără ezitare ecranul.
Anthony O’Connor – FilmInk
Clar nu va fi un film pentru toată lumea, dar pentru cei care pot suporta brutalitatea și nihilismul, sunt multe de iubit la The Hateful Eight.
Ian Freer – Empire
Pe moment ce piesele se leagă, investiția pe care ai făcut-o în aceste persoane și destinele lor începe să dea roade.
A.O. Scott – New York Times
O parte din urâțenia filmului reprezintă un semn de integritate și de relevanță. Dar, mare parte este prostească și nepotrivită, ca și cum ambiția intelectuală a Dlui. Tarantino și disciplina sa în modul construirii unei povești l-au lăsat în același timp.
Andy Crump – Paste Magazine
The Hateful Eight este impresionant prin intențiile și ideile sale.
Drew McWeeny – HitFix
Este o bucată de divertisment extraordinară.
Peter Travers – Rolling Stone
Aduce războiul acasă, cu toate implicațiile politice, geografice, sociale, sexuale și rasiale cu care ne confruntăm și astăzi.
Matt Zoller Seitz – RogerEbert.Com
Controlul absolut al lui Tarantino asupra imaginilor nu înseamnă nimic în momentul în care pare că nu vrea sau nu poate să configureze propriul scenariu.
Jim Vejvoda – IGN
Înarmat cu umor malițios și cu o poveste intensă, filmul lui Tarantino The Hateful Eight este brutal în prezentarea relațiilor rasiale și natura umană, precum și în cea a violenței și a Vestului Sălbatic.
Geoffrey Macnab – The Independent
În stilul său familiar, Tarantino utilizează personaje de duzină și situații din vechile westernuri, dar le împinge către noi extreme.
Peter Bradshaw – The Guardian
Agatha Christie cu glume, arme și Samuel L Jackson.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Acești tipi răi iubesc să-și audă propriile voci.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)