Știri
 

The Lone Ranger (2013)

Legenda călăreţului singuratic

 

The Lone Ranger (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
05.07.2013
Durata:
149 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 12 critici/bloggeri de mai jos.
25%
25


Parerea ta
6 voturi

 
Actori

Sinopsis The Lone Ranger (2013)

O reinterpretare a poveştii celebrului erou mascat, în viziunea echipei care a realizat seria “Piraţii din Caraibe”. Regizorul Gore Verbinski a ales să spună povestea prin ochii lui Tonto (Johnny Depp), un spirit războinic Indian care dezvăluie felul în care John Reid (Armie Hammer), un om al legii, a devenit legendarul Călăreţ.

Cei doi eroi neobişnuiţi sunt obligaţi să înveţe să lucreze împreună pentru a se opune lăcomiei şi corupţiei.0

 
Recenzii The Lone Ranger (2013)
 
 
Simona Mocanu – FilmeTari
Scena finală de acţiune are drept fundal sonor binecunoscuta uvertură a lui William Tell. Un mod bun de a încheia un film care îşi tratează seriozitatea cu mult umor.
Andreea Verde – metropotam
Are umor, actiune, personaje memorabile si un montaj alert care te tine in priza, timp de 149 de minute.
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
un western cuminte si amuzant, cu o amprenta prea mare de Verbinski
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Fără a fi un insucces sigur, datorită popularităţii mondiale a lui Johnny Depp, resuscitarea eroului western va deveni un simbol al lipsei de inspraţie de la Hollywood şi o dovadă că uneori personajele adulate în trecut ar trebui lăsate în pace.
Harry Knowles – Ain’t It Cool News
Mi-a amintit, în multe privințe, de Green Hornet, al lui Seth Rogen. Un film pe care l-am plăcut pentru caracterul său stupid – chiar dacă aș fi preferat o abordare mai tradițională.
Kevin Jagernauth – The Playlist
cei mai mulți bani s-au dus pe scenele de acțiune, care, oricum, nu sunt mai bune decât scena spectaculoasă din deschidere. Dar în restul filmului? Poate ar fi trebuit rescris.
Kenneth Turan – Los Angeles Times
Adevărata problemă a lui Lone Ranger este că, pentru cei care sunt familiarizați cu multi-miliardara franciză Pirates of the Caribbean, aici nu există nimic proaspăt și captivant.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Genul de film care oferă prea mult, prea târziu și tot face să pară că este prea puțin.
A.O. Scott – New York Times
Încercând să combine grandiozitatea cu joaca, să satirizeze clișeele cu cowboy și indieni, dar și să facă un studiu al violenței, al lăcomiei și al manipulării, ajunge să fie de o incoerență enervantă.
William Goss – Film.com
149 de minute pline de flashback-uri, flashforward-uri și nicio surpriză
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Există suficient entertainment în această extravaganță care ține prea mult, dar, dacă va ajunge la nivelul de profitabilitate și la alte trei sequel-uri, este o altă discuție.
Drew McWeeny – HIT FIX
Cineva trebuie să care chestia asta în spatele hambarului și să-i tragă un glonț în cap. Este singurul lucru bun pe care-l merită acest film.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)