Știri
 

The Longest Ride (2015)

Cel mai lung drum

 

The Longest Ride (2015) trailer
 
Shop
 
 
Detalii
 

Premieră în România:
10.04.2015
Durata:
139 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 8 critici/bloggeri de mai jos.
25%
25


Parerea ta
5 voturi

 
Actori

Sinopsis The Longest Ride (2015)

Un accident de maşină face ca două poveşti de dragoste, una din anii ’40 şi cealaltă din zilele noastre, să se întretaie. Amândouă au în comun războiul şi periculoasa lume a competiţiilor de rodeo.0

 
Recenzii The Longest Ride (2015)
 
 
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
„The Longest Ride” poate castiga lejer titlul de cea mai buna adaptare din seria romanelor lui Sparks, remarcandu-se prin simplitate si un compus profund de emotii. Fara exagerari si artificii inutile.
Andreea Mihai – Couch.Ro
Pana la urma, cred ca George Tillman, Jr. reuseste sa scoata din romanul lui Sparks tot ce e mai bun – peste doua ore de filosofie romantica, care m-au lasat cu dorinta de a vrea sa fiu mereu deschisa si buna, mereu indragostita si mereu gata de sacrificii.
Răzvan Nistor – Gazeta de Film
Dupa atatea povesti siropoase, melancolice si provocatoare de lacrimi (fetelor), am fost placut impresionat sa vad o drama reusita, care te surprinde la tot pasul. mai ales in momentele in care te astepti la un cliseu romantic si filmul iti ofera cu totul altceva.
Susan Wloszczyna – RogerEbert.Com
[…] cel puțin oferă noi variații interesante la formula tipică lui Sparks. Dar, nimic mai mult.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Cele două ore și ceva sunt marcate în principal de goluri născute de pe urma scenelor create pentru a manipula în mod direct emoțiile, în loc să le declanșeze.
A.O. Scott – New York Times
Foarte anost, în ciuda șarmului și a sincerității actorilor.
Jordan Hoffman – The Guardian
Este stupid, este lung, este plictisitor.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Precum punctele culminante ale poveștii sunt greu de înghițit, chiar și cele mai rudimentare aspecte ale interacțiunilor dintre personaje par forțate, artificiale și nespontane.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)