Știri
 

The Man with the Iron Fists (2012)

Omul cu pumni de fier

 

The Man with the Iron Fists (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
07.12.2012
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 12 critici/bloggeri de mai jos.
47%
47


Parerea ta
niciun vot

 
Regia
Scenariu
Actori

Sinopsis The Man with the Iron Fists (2012)

De la sosirea sa în Jungle Village, din China, fierarul oraşului (RZA) a fost forţat de facţiuni tribale radicale să creeze arme de distrugere extrem de sofisticate. Când războiul care mocnea între clanurile locale dă în clocot, acest străin va reuşi să capteze o energie străveche pentru a se transforma într-o armă umană.

Un singur om trebuie să devină salvatorul poporului care l-a adoptat, luptând alături de eroi de legendă împotriva unor asasini diabolici.0

 
Recenzii The Man with the Iron Fists (2012)
 
 
Ștefan Dobroiu – Cinemagia
Dacă îţi plac păruielile kung fu cu efecte speciale, îi poţi da o şansă acestui debut în regie al lui RZA, dar fii avertizat: filmul e o imensă varză, cu un scenariu atât de slab încât că ţi-e greu să descoperi un personaj în stare să te captiveze.
Dragoş Marin – Film Reporter
RZA e un tip carismatic şi există o doză de naivitate scuzabilă în felul în care înţelege să abordeze un stil la care e clar că ţine. Trimiterile explicite la Enter the Dragon (labirintul de oglinzi) şi sus-menţionatul Kill Bill (şi indirect, la toate filmele care l-au inspirat şi pe Tarantino) sunt omagiale, nu furăciuni. Dar un dram de structură şi ceva discernământ i-au lipsit să-i şi reuşească, iar ultimul act e pur şi simplu obositor.
vali c. – metropotam
O asa desfasurare de forte, atata sange si atata parodie ca in Omul cu pumni de fier nu am mai vazut de multa vreme.
Peter Bradshaw – The Guardian
E complicat, grosolan și plictisitor.
Owen Williams – Empire
Un amestec de dialog greoi și arte marțiale care nu reușește pentru nicio clipă să se transforme în acel măcel delirant la care cu toți ne așteptam.
Scott Wold – Paste Magazine
Nu încape îndoială că RZA este un monstru de talent și devotamentul său pentru acest proiect este evident. […] Dar, în final, The Man with the Iron Fists va trebui să se mulțumească cu faptul că a trecut linia de sosire.
Jordan Hoffman – Film.com
The Man With the Iron Fists este genul de film care, chiar dacă-l vezi de la început, ți se pare că ai ajuns undeva pe la jumate. Ca un exercițiu al genului pe care-l abordează, acesta este cel mai important compliment.
Drew McWeeny – HIT FIX
Poate că The Man With The Iron Fists nu este cel mai reușit sau cel mai cizelat film al anului, dar s-ar putea să fie cel mai plin de suflet…
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Este suficient de bine făcut și de amuzant încât să-i satisfacă pe fanii acestui gen de filme
Manohla Dargis – New York Times
The Man With the Iron Fists este […] rodul pasiunii unui cinefil adevărat, chiar dacă talentul său de cineast lasă de dorit uneori.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
S-ar putea să fie unul dintre cele mai bune filme proaste făcute vreodată.
Chris Carle – IGN
The Man with the Iron Fists este un film de acțiune antrenant, dar inconsistent. Cei care pot trece de asta, se vor distra bine de tot.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)