Știri
 

The Sweeney (2012)

Justiţie la limita legii

 

The Sweeney (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
28.09.2012
Site oficial:
The Sweeney (2012)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 8 critici/bloggeri de mai jos.
41%
41


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis The Sweeney (2012)

Legendarul detectiv Jack Regan (Ray Winstone) şi partenerul său loial, George Carter (Ben Drew) fac un cuplu de poliţişti care luptă împotriva criminalităţii cu metode de şcoală veche.
Înarmaţi şi periculoşi, membrii Brigăzii „Zburătoare” au felul lor unic de a opera care dă fără excepţie rezultate. Când sunt anunţaţi de jaful asupra unei bănci, iar vechiul duşman al lui Regan scoate din nou capul în lumea interlopă din Londra, detectivul va face orice ca să rezolve situaţia, chiar dacă asta înseamnă să nesocotească ordinele de la şeful său, Guv (Damian Lewis), un tip cu care nu se glumeşte.0

 
Recenzii The Sweeney (2012)
 
 
Angela – Anzhela Movies
“The Sweeney” este un film vizionabil, ba chiar unul recomandabil celor care vor sa mai priveasca si altceva fata de ceea ce s-a tot servit anul asta; garantiile impun momente bune care nu se lasa asteptate.
Mihnea Columbeanu – Cinemagia
Dimensiunea stilistică se regăseşte şi în zona imaginii – o combinaţie de decupaj atent elaborat şi deconstructivism gestionat cu precizie (deşi, uneori, jongleriile cu zonele de sharff nimeresc cam pe-alături). De asemenea, Nick Love se dovedeşte capabil să construiască un suspense autentic, cum rareori am mai întâlnit în peisajul doldora de clişee din ultima vreme – există secvenţe susţinute care se urmăresc efectiv cu sufletul la gură.
Dragoş Marin – Film Reporter
The Sweeney nu e genul de film care se cramponează în chestiuni de subtilitate. Ce primiţi pe banii voştri e o propunere proaspătă (vă amintiţi ultimul film britanic de acţiune – fără Jason Statham – care a ajuns în cinematografele noastre?), lustruită vizual, cam prăfuită la capitolul poveste, însă perfect vizionabilă.
vali c. – Metropotam
Avem toate elementele care fac deliciul unui film de actiune: lupte corp la corp, multe impuscaturi, urmariri, atat cu masina, cat si pe jos, accidente, explozii. Toate bine regizate.
Radu Iulian Baba – Raluk
Ok, nu am nimic impotriva remake-urilor, din contra, uneori este chiar placut sa vezi revitalizat un serial la care, chiar daca erai copil, te uitai aproape negresit in fiecare seara de vineri; insa nu pot deloc sa laud o tentativa esuata, mai ales din punctul de vedere al scenariului care, dupa parerea mea, nu are ce cauta nici macar pe un post de televiziune.
Peter Bradshaw – The Guardian
Singurul lucru bun pe care îl are acest remake este distribuirea lui Ray Winstone în film.
Damon Wise – Empire
Scenele de acţiune sunt reuşite, dar dialogurile reprezintă un minus pentru un thriller, altfel, bine interpretat şi plăcut.
Anthony Quinn – The Independent
Unde cândva (la serialul TV) era profesionalism ridicat, acum (în remake-ul din prezent) nu există decât un şarm venit, însă, numai din partea lui Winstone. Se ajunge în situaţia de a ţine mai mult cu răufăcătorii, decât cu eroul principal.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)