Știri
 

The Watch (2012)

Extra' pază-n cartier

 

The Watch (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
24.08.2012
Gen:
,
Site oficial:
The Watch (2012)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 12 critici/bloggeri de mai jos.
21%
21


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis The Watch (2012)

Glenview, Ohio, Statele Unite, Planeta Pământ.
În această enclavă aparent liniştită şi oază de siguranţă, Evan Bob, Franklin şi Jamarcus hotărăsc să-şi unească forţele pentru a-şi proteja comunitatea si se bucură de toate avantajele de “paznici”: beau bere, pierd vremea şi îşi fac de cap, ca băieţii.
Faceţi cunoştinţă cu Paza cartierului: Evan (Ben Stiller), bărbatul cu spirit civic, Bob (Vince Vaughn), familistul iubitor de distracţii, Franklin (Jonah Hill), cel dur şi imprevizibil, şi Jamarcus (Richard Ayoade), proaspătul divorţat în căutarea iubirii.0

 
Recenzii The Watch (2012)
 
 
Radu Acsinia – Raluk
Filmul nu este foarte prost, dar nici nu este o capodopera. Are parti amuzante la care razi destul puternic, dar are si perioade destul de lungi umplute cu glume cu tenta sexuala inutile sau pur si simplu vorbarie fara sens. Pentru o seara de relaxare in care nu vrei sa gandesti, ci doar sa razi la cateva faze, The Watch este un film recomandat.
Dragoş Marin – Film Reporter
Extratereştrii reptilieni care bântuie cinematografele de la Super 8 încoace, lichidele/secreţiile corporale de la care pleacă majoritatea glumelor, şi o fetişizare a violenţei care anulează didacticismul la care filmele de consum nu renunţă şi se încăpăţânează să ni-l livreze sunt atribute care îi garantează lui The Watch locul între comediile de pluton, vorbăreţe, şi pline de obscenităţi, dar fără prea mare consistenţă.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Multe glume sunt răsuflate, dar multe scene sunt chiar amuzante, de asemenea.
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
“The Watch” este plin de energie, dar lipsit de insipraţie.
Lisa Schwarzbaum – Entertainment Weekly
O comedie dezordonată despre patru tipi care nu se potivesc deloc şi care formează o patrulă în cartierul lor în urma unei crime ciudate.
Rodrigo Perez – Indie Wire
“The Watch” este o comedie sci-fi lipsită de viaţă cu momente interesante de imporvizaţie. Cu siguranţă, are multă energie, dar nu este gestionată într-un mod eficient.
Stephen Holden – New York Times
Filmul este creat ca un duel oameni versus extratereştri atât de slab realizat, încât nu reuşeşte să aibă niciun sens vizual. Efectele pirotehnice din pivniţă arată de parcă “Zhe Watch” ar fi fost filmat pe pilot automat cu un buget strict.
Sheri Linden – Hollywood Reporter
Filmul pare a fi partea a treia a unei francize care a trecut de mult de momentul său culminant.
Peter Travers – Rolling Stone
Filmul ar fi trebuit să fie sălbatic, stupid de distractiv, dar nu reuşeşte decât să fie stupid.
Geoffrey Macnab – The Independent
Talentul lui Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill şi al comicului britanic Richard Ayoade sunt în mare parte irosite în comedia crudă şi lipsită de farmec a lui Akiva Schaffer.
Având în vedere volumul de tipi talentaţi implicaţi în realizarea lui The Watch (atât în faţa, cât şi în spatele camerelor de luat vederi), pe hârtie acest film ar fi trebuit să fie cea mai tare comedie a deceniului. Din păcate, nu e!
Laremy Legel – Film.Com
Chiar dacă nu este un film care să te marcheze, este amuzant în mare parte. Ceea ce contează!


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)