Știri
 

Third Person (2013)

Dragoste la persoana a treia

 

Third Person (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
04.07.2014
Durata:
137 minute
Site oficial:
Third Person (2013)
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 13 critici/bloggeri de mai jos.
28%
28


Parerea ta
5 voturi

 
Scenariu
Actori

Sinopsis Third Person (2013)

Michael (Liam Neeson) este un scriitor laureat cu premiul Pulitzer, care s-a izolat într-o cameră de hotel din Paris pentru a-şi termina cel mai recent roman. Şi-a părăsit de curând soţia, Elaine (Kim Basinger), şi are o relaţie furtunoasă cu o scriitoare tânără şi ambiţioasă, Anna (Olivia Wilde), care are propriile sale planuri bine definite în viaţă.

În paralel, Scott (Adrien Brody), un om de afaceri din America destul de dubios, se află în Italia pentru a fura schiţe de la case de modă. O întâlneşte pe Monika (Moran Atias), o ţigancă uluitor de frumoasă, care se pregăteşte să-şi recapete fiica răpită de interlopi, iar el se decide să o ajute.

Julia (Mila Kunis), o fostă actriţă de seriale TV, e prinsă în lupta pentru încredinţarea fiului ei de 6 ani cu fostul său soţ, Rick (James Franco), un artist faimos din New York. Pentru că
nu mai primeşte niciun suport financiar, iar cheltuielile de judecată sunt imense, Julia e nevoită să accept să lucreze ca menajeră într-un hotel luxos unde înainte fusese clientă fidelă.0

 
Recenzii Third Person (2013)
 
 
Andrei Mutuligă – Cinefilul de Serviciu
Third Person reușește să fie un film vizionabil în ciuda nenumăratelor sale minusuri, și asta pentru că Paul Haggis știe cum să ofere un scenariu slab sub o formă care să-ți mențină interesul ridicat până în ultimul minut.
Marcel Prost – Cinemateca
Uneori ai impresia ca e un simplu film cu prosti, o ameteala de vieti ale unor oameni slabi, care oscileaza intre a fi prosti pe banii lor sau a fi prosti pe banii altora.
Mihaela Mândru – Filme-carti
137 de minute dureaza acest film pe care l-am perceput mai mult ca pe un joc, o provocare lansata de regizor – scenarist de a identifica finalitatea fiecarei povesti in parte si tragedia care le uneste.
Flavius Policală – F and G Must See
“Third Person” dezamăgește nu pentru că este un film slab, ci pentru că putea să fie un film excelent.
Ioana Raluca Popescu – To the Edge and Back
“Third Person” atrage prin intrebarile care rasar dupa fiecare scena, atrage prin misterul personajelor si complexitatea povestii.
Christine N. Ziemba – Paste Magazine
Cel mai recent film al lui Paul Haggis se dorește a fi misterios și enigmatic, dar, în schimb, este o harababură incoerentă.
Peter Travers – Rolling Stone
Ambiția lui Haggis este admirabilă. Dar, ceea ce este pe ecran reprezintă o dezordine totală.
Stephen Holden – New York Times
Modul în care este spusă povestea este unul reticent, de parcă Dl. Haggis ar încerca să te păcălească (și pe dumnealui) să crezi că ar avea ceva de spus.
Chris Nashawaty – Entertainment Weekly
Narațiunile principale se întrepătrund între New York, Paris și Roma, fapt care este cel mai bun lucru din film: locuri pitorești.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Mai mult curios decât orice despre filmul în sine este modul în care această gafă artistică s-a întâmplat.
Susan Wloszczyna – RogerEbert.Com
Se pune prea mult accent pe idee decât pe poveste în sine, făcându-ne să punem prea multă energie în a descoperi conexiunile dintre personaje în loc să fim atrași de situația în care se găsesc.
Deborah Young – Hollywood Reporter
O distribuție excelentă, condusă de Liam Neeson, Adrein Brody, Mila Kunis și James Franco, nu dezamăgește, deși se chinuie să mențină lucrurile să nu se destrame la un film cu o durată de mai mult de două ore.
Catherine Shoard – The Guardian
O dramă cu estetica unei reviste glossy, dar cu o poveste cu puțină clasă.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)