Știri
 

One Direction: This Is Us (2013)

One Direction: Ăştia suntem

 

One Direction: This Is Us (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
30.08.2013
Durata:
92 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 7 critici/bloggeri de mai jos.
38%
38


Parerea ta
27 voturi

 
Scenariu
Actori

Sinopsis One Direction: This Is Us (2013)

Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles şi Louis Tomlinson au fost descoperiţi în cadrul concursului britanic The X Factor în 2010. Au terminat concursul pe podium, iar trupa lor, One Direction, a devenit brusc una dintre cele mai populare trupe britanice. În martie 2012, primul album, Up All Night, a făcut istorie când a debutat pe primul loc în topul american Billboard 200. Documentarul prezintă aventurile membrilor trupei în timpul competiţiei The X Factor, dar şi ascensiunea lor către celebritatea mondială.2

 
Recenzii One Direction: This Is Us (2013)
 
 
Mark Olsen – Los Angeles Times
“One Direction: This Is Us” își lasă întrebările fără răspuns, ceea ce face din acest film nimic mai mult decât o colecție de amintiri fără un scop anume.
Miriam Bale – New York Times
Filmul conține suficient de multe scene cu băieții la bustul gol, ceea ce, cu siguranță, va fi pe placul fanelor. Dar mai interesează și pe altcineva?
Peter Bradshaw – The Guardian
Bănuiesc că o altă idee mai îndrăzneață a fost abandonată în favoarea acestui film promoțional despre turneul lor senzațional, dar trebuie să recunosc că este, totuși, o privire acceptabilă asupra unui fenomen.
Chris Nashawaty – Entertainment Weekly
În esență, nu este nimic altceva decât un video de promovare pentru o mână de superstaruri drăguțe, cărora nu le vine să creadă cât de norocoși sunt. Fermecător. Dar, în același timp, un pic plictisitor. Și, cu siguranță, nu este un documentar.
Geoff Berkshire – HITFIX
“One Direction: This is Us” nu pare altceva decât un alt instrument de marketing.
Justin Lowe – Hollywood Reporter
Acest nou element, obligatoriu de văzut, din portofoliul celor de la One Direction, fără îndoială, le va spori popularitatea.
Anna Smith – Empire
Documentarul 3D al lui Morgan Spurlock despre această trupă pop britanică funcționează atât ca un film-concert pentru fani, cât și ca o privire de ansamblu asupra fenomenului care le-a adus faima acestor băieți.


2 Comentarii


  1.  

    te iubesc one direction harry styles

    Răspunde


    (obligatoriu)