Știri
 

About Time (2013)

Era şi timpul!

 

About Time (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
20.09.2013
Gen:
,
Durata:
123 minute
Site oficial:
About Time (2013)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 9 critici/bloggeri de mai jos.
83%
83


Parerea ta
6 voturi

 
Actori

Sinopsis About Time (2013)

După încă o altă petrecere nereuşită de Anul Nou, tatăl lui Tim (Bill Nighy) îi spune fiului său că bărbaţii din familia lor au avut dintotdeauna abilitatea de a călători în timp. Tim nu poate schimba istoria, dar poate schimba ceea ce se întâmplă în viaţa lui, aşa că se hotărăşte să-şi facă viaţa mai bună… găsindu-şi o iubită. Din nefericire, această misiune se dovedeşte a fi mult mai grea decât îşi imaginase.0

 
Recenzii About Time (2013)
 
 
Mihai Cosmin – Am Doar 18 Ani
About Time este mai mult decât un film, este o poveste de viață, în care trecerea de la comedie la dramă și invers este realizată foarte rapid. O poveste atât de diferită de filmele care fac parte din aceeași categorie și atât de bine prezentată încât la sfârșitul ei nevoia de a aplauda preț de câteva secunde este instinctivă!
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
Cu interes mai putin demonstrat pentru motivul calatoriei in timp sau cu aluziile mijlocite la “Groundhog Day”, pelicula si-a propus si a izbutit sa fie originala, prin tot ceea ce a redat.
Andrei Mutuligă – Cinefilul de Serviciu
Două dintre cele mai plăcute ore petrecute în compania unui film lansat anul acesta.
Simona – Filme Tari
About Time este filmul perfect pentru o zi ploioasă, o comedie cu foarte mult umor și cu un profund caracter motivațional.
Cristina Zaharia – Port.ro
Filmul perfect despre familia perfectă, ideală.
Flavius Policala – To the Edge and Back
“About Time” vorbeste frumos despre dragoste si alegeri, despre viata si moarte, dar mai presus de toate, este un film despre atemporalitatea clipei.
Mark Dinning – Empire
Inteligent şi drăguţ, amuzant şi cu adevărat emoţionant.
Stephen Dalton – Hollywood Reporter
Sunt suficiente momente foarte amuzante care să scuze trecerea la sentimentalisme.
Peter Bradshaw – The Guardian
Richard Curtis a găsit o replică a lui Hugh Grant care să joace în filmul său prostănac, dar drăguţ despre dragoste şi călătoria în timp.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)