Știri
 

Tinker Bell: Secret of the Wings (2012)

Tinker Bell: Clopoţica şi secretul aripilor

 

Tinker Bell: Secret of the Wings (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
07.09.2012
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă 3 recenzii pentru a se stabili un cinemaMetru
--
N/A


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Tinker Bell: Secret of the Wings (2012)

Neastâmpărata Tinker Bell tânjeşte să afle mai multe despre lumea în care trăieşte. Dincolo de Pixie Hollow, ţinutul unde trăiesc zânele, se întinde pădurea, iarna, în care este interzis să intri.

Dar curiozitatea o îndeamnă să treacă de graniţa interzisă. Gheaţa, zăpada, ţurţurii – toate nemaivăzute, o încântă. Aici o descoperă pe Periwinkle, un fel de Tinker Bell din ţinutul îngheţat. Cele două se împrietenesc.

Dar, o dată lumile atinse, echilibrul se strică, iar iarna soseşte şi peste Pixie Hollow, îngheţând totul. Regina Clarion îi cere rebelei zâne să găsească rapid o soluţie…0

 
Recenzii Tinker Bell: Secret of the Wings (2012)
 
 
Mihnea Columbeanu – Cinemagia
E o naivitate condescendentă, aceea de a-i crede pe copii reduşi mintal, astfel încât să înghită orice povestioară gândită doar pe jumătate, plină de găuri şi lipsită măcar de câteva grăunţe de sare şi piper, oricât de dulceagă s-ar fi dorit ea din start.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)