Știri
 

To Rome with Love (2012)

Din dragoste pentru Roma

 

To Rome with Love (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
31.08.2012
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 9 critici/bloggeri de mai jos.
59%
59


Parerea ta
1 vot

 
Scenariu
Actori

Sinopsis To Rome with Love (2012)

O comedie caleidoscopică plasată într-unul din cele mai fermecătoare oraşe din lume. Protagoniştii sunt un arhitect de renume care îşi retrăieşte tinereţea, un localnic din clasa mijlocie care se trezeşte brusc că devine cea mai mare celebritate a oraşului, un cuplu tânăr din provincie care e atras în întâlniri romantice separate şi un director de operă american care se chinuie să aducă pe scenă un cântăreţ a cărui meserie nu are nici o legătură cu opera, căci e antreprenor de pompe funebre.
Roma e un oraş care freamătă de dragoste şi comedie, iar filmul lui Woody Allen este populat de oameni care trăiesc aventuri ce le vor schimba vieţile pentru totdeauna.0

 
Recenzii To Rome with Love (2012)
 
 
Stefan Al. – Filme-carti
Geniul şi neşansa lui Allen este aceea că foloseşte background-uri şi actori diferiţi ca să evidenţieze o temă constantă: aceea a familiei disfuncţionale, măcinată cu satiră şi uneori sardonic prin: infidelitate, gelozie, naivitate, promiscuitate, libertinaj, obsesii, perversiuni şi multe alte asemenea, mai mici sau mai mari, nebunii. Aşadar, nici noua sa producţie nu poate fi înţeleasă şi apreciată pe deplin decât în contextul creaţiei sale şi, în mod particular, al perioadei sale europene. Atât subiectiv, cât şi obiectiv, susţin că ne aflăm în faţa unei comedii foarte bune.
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
Filmul lui Woody Allen “To Rome With Love” nu este unul surprinzător, dar oferă un fel de plăcere pe care acesta pare că o poate crea la comandă.
Peter Travers – Rolling Stone
Ceea ce leagă toate personajele este Roma, iar directorul de imagine Darius Khondji se foloseşte de oraş pentru a picta cu culoare şi lumină. Chiar dacă anumite glume nu ies, întotdeauna Roma rămâne proaspătă şi dinamică. Nu îţi poţi desprinde ochii.
A.O. Scott – New York Times
Unul dintre cele mai încântătoare lucruri despre “To Rome With Love” îl reprezintă modul extrem de obişnuit în care faptele plauzibile se îmbină cu cele suprarealiste.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Woody Allen a devenit un agent de voiaj fascinant, aventurându-se printre aceste povești cu o efervescență relaxantă, care este mai degrabă infecțioasă.
Eric Kohn – Indie Wire
În “To Rome With Love”, Woody Allen se străduieşte prea mult şi eşuează prea des.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Oraşul Roma ar fi meritat ceva mai bun decât unul dintre cele mai slabe filme ale lui Woody.
Drew McWeeny – HitFix
Chiar dacă “To Rome With Love” este fără îndoială unul dintre filmele mai puţin reuşite ale lui Allen, este într-un fel reconfortant faptul că el încă ocupă un loc bine stabilit pe firmamentul cinematografic.
Amanda Mae Meyncke – Film.Com
“To Rome With Love” este ca o vedere plăcută… dar nu se apropie de “Annie Hall”.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)