Știri
 

Toonpur Ka Superrhero (2010)

Supereroul din Toonpur

 

Toonpur Ka Superrhero (2010) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
26.12.2014
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă 2 recenzii pentru a se stabili un cinemaMetru
--


Parerea ta
3 voturi

 
Actori

Sinopsis Toonpur Ka Superrhero (2010)

Aditya (Ajay Devgan) este un actor faimos pentru rolul unuia dintre cei mai populari supereroi ai Indiei. Când îi spune fiului său că desenele animate pe care acesta le urmăreşte nu sunt adevărate, Aditya va primi un răspuns pe măsură. Cât de adevărat sau fals este totul eroul va vedea atunci când va fi răpit de personajele animate favorite ale fiului său, care îl vor ruga să le salveze oraşul, Toonpur, de duşmanul lor de moarte, Jagaru.0

 
Recenzii Toonpur Ka Superrhero (2010)
 
 
Emil Călinescu- CinEmil
Momentan pot spune doar ca mi-a starnit interesul pentru alte animatii indiene si ca, desi are defecte evidente, va fi savurata de catre cei mici, in special daca-s pasionati de jocurile video.
Necreditat – Times of India
Plin cu personaje ușor de identificat și cu o poveste care reiterează nevoia familiilor de a crea o legătură între componenții lor, Toonpur Ka Superrhero reprezintă o ofertă bună pentru Crăciun.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)