Știri
 

Total Recall (2012)

 

Total Recall (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
10.08.2012
Site oficial:
Total Recall (2012)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 17 critici/bloggeri de mai jos.
14%
14


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Total Recall (2012)

Este anul 2084. Lumea a supravieţuit celui de-al treilea război mondial.

Bun venit la Rekall, compania care îţi transformă visele în amintiri reale. Pentru Douglas, acest voiaj imaginar al minţii este exact ceea ce îi trebuie pentru a evada din existenţa sa frustrantă de muncitor într-o uzină. Deşi are o soţie frumoasă şi iubitoare (Kate Beckinsale), el este nemulţumit de viaţa pe care o duce şi îşi doreşte amintiri despre o existenţă de super-spion.

Însă procedura de inserare a amintirilor sfârşeşte prost, iar Quaid se va trezi vânat de autorităţile controlate de cancelarul Cohaagen (Bryan Cranston). Problemele lui apar când devine obsedat de un vis care se repetă în fiecare noapte. În vis, el are o cu totul altă viaţă, pe altă planetă, alături de o femeie misterioasă.1

 
Recenzii Total Recall (2012)
 
 
Mihai Kolcsar – Raluk
V-a placut Underworld? Aveti 13 ani? E filmul pentru voi. Altfel, e fifty-fifty: daca nu il vedeti, nu ati pierdut nimic
Florin Barbu – BeWhere
Eșec! Nici măcar neconvingător nu pot spune despre acest remake al originalului lui Paul Verhoeven, (1990), în condițiile în care nici despre el nu pot spune că este un clasic al genului SF.
Dragoş Vasile – Cațavencii
Generoasele idei ale lui Philip K. Dick (dintre care cea a manipulării în scop comercial a creierului pare mai actuală ca oricînd) or fi căzut, în gaşcă, la montaj. Sau poate că aşteaptă, cuminţi, într-un sertar vremuri mai bune, în care regizorilor ca Len Wiseman li se poate implanta în creier nişte talent şi respectul faţă de marea literatură SF.
Marian Iuga – Film Sinopsis
Ca să sintetizez, Total Recall cu Colin Farrell, Kate Beckinsale şi Jessica Biel e doar un spectacol antrenant cu puţine replici, care se agaţă de trecut doar prin câteva elemente şi acelea prost folosite.
Lucian Mircu – Marele Ecran
Acest ultim blockbuster al verii este emblematic pentru ce mai inseamna genul SF astazi pentru producatorii de la Hollywood. O femeie cu trei sani.
Dan Becerescu – Pro Cinema
In locul umorului lui Arnold, creaturilor mutante si indraznelii sangeros-sexuale din pelicula originala, noul Total Recall pune in loc doar o zbenguiala permanenta. Foarte zgomotoasa si prea cuminte.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Cei care vor cumpăra bilete la Total Recall s-ar putea să nu se aștepte la doar un sequel la Bourne, dar asta vor primi – cu o acțiune plasată într-un univers de genul celui din Blade Runner, făcut din bucăți gigantice de Lego.
Kenneth Turan – Los Angeles Times
Distracția-i distracție, atât cât durează; doar că nu durează prea mult.
A.O. Scott – New York Times
Povestea de la care pornește constituie o premiză interesantă pentru o alegorie economică și politică, numai că ambițiile realizatorilor – Len Wiseman a regizat filmul, după un scenariu scris de Kurt Wimmer și Mark Bomback – tind mai mult către ceva de genul: ”mult zgomot pentru nimic”.
Peter Travers – Rolling Stone
două ore pe care nu le vei căpăta niciodată înapoi – și fiecare minut este o amintire proastă.
Justin Lowe – Hollywood Reporter
Destul de captivant, deși nesatisfăcător nici din punct de vedere al genului și nici ca structură narativă, îi lipsește atât substanța, cât și puțină imaginație.
Todd Gilchrist – Indiewire
Total Recall e absurd și nu reușește să se folosească – ce să mai vorbim de a dezvolta – conceptele provocatoare ale predecesorului său din 1990.
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
“Total Recall” este un sci-fi bine lucrat și plin de energie.
Jordan Hoffman – Film.com
Exact ca un remake prost la un cântec clasic.
Jim Vejvoda – IGN
Este foarte util pentru a-l vedea în avion sau atunci când vrei să adormi uitându-te la tv.
Drew McWeeny – HIT FIX
Când ai un asemenea material la dispoziție, nu e suficient să realizezi un film doar bine-făcut din punct de vedere tehnic, îi datorezi publicului să creezi cea mai inteligentă versiune posibilă și să aduci și ceva distracție în plus.
Acest Total Recall se ia foarte în serios, în vreme ce originalul voia să distreze publicul.


1 comentariu


  1.  

    Probabil cel mai reusit film al anului 2012.Recomand.

    Răspunde


    (obligatoriu)