Știri
 

The Twilight Saga: Eclipse (2010)

 

The Twilight Saga: Eclipse (2010) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
02.07.2010
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 22 critici/bloggeri de mai jos.
58%
58


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis The Twilight Saga: Eclipse (2010)

Mai întâi a fost Twilight. Apoi, New Moon a isterizat o mulțime de adolescente, care s-au îndrăgostit, pe loc, de actorul acesta ratat: Robert Pattinson. Iar acum, Twilight Saga continuă cu Eclipse: o parte a treia mai bună decât precedentele două, dar mult prea lungă, cu interpretări la fel de nereușite și care nu face deloc povestea să avanseze. Evident că pentru asta se așteaptă partea a patra sau chiar a cincea.0

 
Recenzii The Twilight Saga: Eclipse (2010)
 
 
Floryan – FilmeTari
Trebuie sa recunosc ca, chiar daca nu sunt un fan al fenomenului si chiar daca am o parere mai mult proasta decat buna despre primele 2 filme, filmul a fost destul de reusit. Cel putin mai bun decat partea a 2a, daca nu mai bun chiar si decat primul.
Magda Georgescu – Raluk
The Twilight Saga: Eclipse este un fantasy care merita vazut de catre fanii genului. Si este cu siguranta un film care va placea fanilor Twilight (in opinia mea, daca le-au placut anterioarele catastrofe, nu vad cum sa nu le placa un film net superior care reuseste in sfarsit sa creeze lumea lui Meyer). Daca nu ati vazut (si sunteti fericiti daca ati scapat, credeti-ma) anterioarele 2 parti, cred ca veti intelege oricum ideea si va va placea actiunea.
Delia Marc – Filme-cărți.ro
Aceasta a treia serie a Amurgului, Eclipsa, este mai bine realizata din punct de vedere al coeziunii scriptului, dar si ca realizare cinematografica. Povestea este mai bine sustinuta dramatic, interrelationarea personajelor este construita mai logic si mai complex, ritmul este alert si mentinut pe tot parcursul peliculei si exista numeroase incadrari superbe in peisajele de vis ale zonei Vancouverului (localizarea filmarilor).
Kirk Honeycutt – Hollywood Reporter
A trebuit să se ajungă la cea de-a treia parte pentru ca “The Twilight Saga” să capete tonul potrivit. Eclipse îmbină perfect pasiunile adolescentine din romanele Stephaniei Meyer cu stilul filmelor cu subiecte supranaturale.
Will Lawrence – Empire
De departe cel mai bun film al seriei, Slade va satisface, cu siguranță, fanii, în timp ce va mai câștiga și din publicul mai sceptic…
A.O. Scott – N.Y. Times
“Eclipse,” regizat de către David Slade (care îi urmează Catherinei Hardwicke și lui Chris Weitz și care, înainte de acest film, a mai făcut: “30 Days of Night” și “Hard Candy”) este un film distractiv mult mai complex decât oricare dintre celelate două părți precedente.
Roger Ebert – Chicago Sun Times
Filmul conține violență și moarte, dar nu foarte multă. În cea mai mare parte a sa, sunt prezentate conversațiile dintre Bella și Edward, Bella și David, Edward și David, și Edward, Bella și David. Ar fi foat o idee bună dacă oricare dintre ei ar fi putut să poarte conversații inteligente, dar ideile lor sunt limitate numai la ceea ce-și dorește fiecare dintre ei.
Cindy White – IGN
Faptul că această a treia parte a seriei este cea mai bună de până acum, nu e cine știe ce laudă. Iar dacă oricum nu suporți ideea de a vedea vampiri fără colți și adolescenți la bustul gol fără vreun motiv anume, poți fii sigur(ă) că Eclipse nu va reuși să te facă să-ți schimbi părerea.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
În esență, povestea este un amestec de romantism adolescentin lipsit de umor, dar sentimentele pe care le provoacă sunt reale, iar filmul este unul care merită văzut; are o intensitate deosebită.
Andrew Pulver – The Guardian
Întreaga forță a lui Twilight stă în seriozitatea celor trei actori principali: ei exprimă presiunea și durerea emoțiilor adolescentine brute descătușate de niște forțe supranaturale.
Betsy Sharkey – L.A. Times
Kristen Stewart, Robert Pattinson și Taylor Lautner și-au dat seama în sfârșit cum să-și însuflețească personajele create, inițial, de către scriitoarea Stephanie Meyer. Și, fără îndoială, meritul îi aparține nou-venitului regizor: David Slade.
Filmul ăsta-i despre sex.
Ani Vrabel –Paste Magazine
Eclipse este cea mai reușită parte din seria Twilight. Dar asta nu valorează mult – nu e ca și cum, să zicem, ai asculta cel mai bun album Led Zeppelin. Celelalte două părți: Twilight și New Moon, au fost trase în jos de o mulțime de momente melodramatice jucate prost de către actorii principali, astfel că, în mod logic, Eclipse nu putea fi decât mai bun decât celelalte două.
Norm Schrager – Film Critic
Eclipse, al treilea film bazat pe romanele scrise de Stephanie Meyer, va satisface fanii care doresc să vadă mai mult timp pe ecran cuplurile Bella-și-Edward și Bella-și-Jacob. Dar pe cei care așteaptă o poveste cu mai mulți vampiri și vârcolaci, îi va lăsa flămânzi.
Luke Ryan – The Vine
Îi lipsește tot ceea ce i-ar fi putut oferi puțină carismă, astfel că nu poți să nu remarci că sunt, de fapt, 130 de minute inutil de lungi.
Cara Nash – Film Ink
E adevărat că dialogurile sunt slăbuțe și neverosimile, că prim-planurile sunt întotdeauna melodramatice și că actorii, cu siguranță, nu vor câștiga niciun premiu pentru interpretare, dar e greu să nu te lași prins(ă) de acțiunea filmului. Eclipse n-a fost făcut pentru critici.
Peter Travers – Rolling Stone
The Twilight Saga: Eclipse nu este decât o altă călătorie prin lumea secretă a adolescentelor care visează să fie penetrate de vampiri glaciali pentru a rămâne tinere și frumoase pentru totdeauna.
Bob Mondello – NPR
Regizorul, David Slade, oferă filmului un ritm vioi, efectele speciale sunt mult mai bune decât data trecută iar, în final, se ajunge în exact același punct de la început. Mai poți aștepta până data viitoare?
Laremy Legel – Film.com
Mai bun decât Twilight, nu la fel de bun ca New Moon.
Jacqueline Smith – New Zealand Herald
Întreg filmul nu e altceva decât un lung și confuz monolog întrerupt de oameni care iubesc vampiri, oameni care iubesc vârcolaci și vampiri care iubesc vampiri.
Drew McWeeny – HITFIX
Iubesc femeile. Iubesc femei de tot felul. Și tocmai pentru că iubesc femeile adevărate, urăsc aceste filme. Le urăsc din cauza sistemului de valori pe care-l promovează. Cu cine ți-o tragi te definește pe tine, ca femeie. Nu ai altă valoare decât vaginul tău și atât. Ești ceea ce bărbatul tău este. Punct. Dacă ar fi ceva remarcabil la Bella, poate aș gândi altfel. Dar nu e bună la nimic, nu are niciun talent, nu o interesează nimic, nu are niciun țel în viață. Nu merge la școală. Nu are niciun plan de viitor. E pur și simplu “un nimic”. Nu poți să-mi spui o poveste despre nimic și să-mi ceri să mă intereseze. Dacă citești aceste cuvinte și te regăsești în ele… am încredere în tine. Ești mai bună decât “The Twilight Saga”. Cu toții suntem.
Tammy February – Channel24
Îți place sau nu, The Twilight Saga este, fără îndoială, cel mai mare fenoment pop-culture de la Harry Potter încoace. Și, deși contează mai puțin faptul că precedentele părți au fost prost produse și prost regizate, cred că Eclipse va schimba asta.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)