Știri
 

The Two Faces of January (2014)

Triunghiul dragostei şi al morţii

 
triunghiul-dragostei-si-al-mortii-poster
triunghiul-dragostei-si-al-mortii-poster
triunghiul-dragostei-si-al-mortii-poster

The Two Faces of January (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
30.05.2014
Durata:
96 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 6 critici/bloggeri de mai jos.
78%
78


Parerea ta
5 voturi

 
Actori

Sinopsis The Two Faces of January (2014)

1962. Chester MacFarland şi atrăgătoarea lui soţie, Colette, se află în vacanţă în Atena, Grecia. În timp ce se plimbă printre ruinele celebrei Acropole, cei doi îl cunosc pe Rydal, un tânăr american, vorbitor de limbă greacă care îşi petrece timpul lucrând ca ghid turistic şi îmbrobodind turistele încântătoare.

Deşi în aparenţă relaxat şi sofisticat, Chester ascunde secrete întunecate. Atunci când Rydal îi vizitează la hotelul luxos în care stau, Chester îl presează pe acesta să-l ajute la transportarea unui individ în stare de inconştienţă care l-ar fi atacat. În vria momentului, Rydal acceptă, lucru pe care îl va regreta din plin mai târziu, când evenimentele iau o întorsătură teribilă, iar el va fi în imposibilitatea de a mai ieşi basma curată din această încurcătură.0

 
Recenzii The Two Faces of January (2014)
 
 
Ştefan Sarafu – Cinefilul de Serviciu
În cele 96 de minute nu se întâmplă nimic interesant, nimic care să te captiveze și să te țină departe de plictiseală, dar nu aș spune că-i un film prost, ci mai degrabă unul inutil.
Angie Errigo – Empire
Un debut superior în regie al unui inteligent scenarist, care oferă atât dramă de primă clasă, bazată pe personaje, cât şi suspans.
Leigh Singer – IGN
Un thriller frumos, captivant şi cu clasă, dacă nu chiar clasic.
Geoffrey Macnab – The Independent
Bogăţia sa stă în complexitatea personajelor sale.
Steve Rose – The Guardian
Are stil, dar este convenţional.
Deborah Young – Hollywood Reporter
Scenaristul Hossein Amini reuşeşte un debut în regie impresionant, cu un thriller psihologic adaptat după Patricia Highsmith.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)