Știri
 

Ultimul corupt din România (2012)

Ultimul corupt din România

 

Ultimul corupt din România (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
17.02.2012
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 4 critici/bloggeri de mai jos.
43%
43


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis Ultimul corupt din România (2012)

Mafiotul Titel Pangică (Horaţiu Mălăele) a devenit doctor în ştiinţe şi a donat bani pentru un muzeu memorial închinat vieţii şi operei sale: de la vânzător de râme în Obor la senator.
Custodele muzeului este bunul său prieten Claudiu Viţelaru (Valentin Teodosiu), căruia i-a furat locul de senator. Partenerul lor de poker – chirurgul plastician Horia Vrabete (Vladimir Găitan) – continuă să ajute nevestele disperate să-şi ia viaţa în piept cu ajutorul silicoanele. Iar iubita lor – prin rotaţie – Monica Lăcustă (Cătălina Grama aka. Jojo) a ajuns să aibă şi ea o funcţie în guvern. Apare, în sfârşit, şi Marcel (Ion Riţiu) pe care l-au aşteptat mai rău ca pe Godot în prima parte, “Poker”. Mai bine nu-l aşteptau.3

 
Recenzii Ultimul corupt din România (2012)
 
 
Iulia Blaga – HotNews
Daca „Poker” avea o anumita verva vulgara, o placere de a improsca in stanga si-n dreapta, continuarea lui e plicticoasa pana la Dumnezeu.
Nachos – Marele Ecran
Problema e că atîta vreme cît nu dispar corupţia mare (din CNC) şi corupţia mică (spectatorii corupţi de mici cu convingerea că Sergiu e regizor), nu va dispărea nici Nicolaescu.
Adelina – FilmeTari
Filmul este o evaluare realistă a societății în care trăim
Andra Silivestru – Andra Silivestru blog
Ultimul corupt din România este un film care îți stârnește același gen de amuzament precum titlurile tabloidelor, unele știri sportive sau chiar generaliste.


3 Comentarii


 1.  

  am vazut trailerul la tv, ce pot spune…si romanii incet incet incet sa faca filme bune
 2.  

  tipic romanesc,depsre ce ar fi putu sa mai faca .Coruptia e mare si o sa aiba succes filmul
 3.  

  Excelent,titlul filmului este compromitator,oare apare Base ca personaj principal :))?

  Răspunde


  (obligatoriu)