Știri
 

Unbroken (2014)

De neînvins

 
unbroken-poster
unbroken-poster
unbroken-poster

Unbroken (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
23.01.2015
Durata:
137 minute
Site oficial:
Unbroken (2014)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 13 critici/bloggeri de mai jos.
45%
45


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis Unbroken (2014)

După un accident de avion din timpul celui de-al doilea război mondial, care i-a fost aproape fatal, olimpicul Louis Zamperini petrece 47 de zile terifiante pe o barcă, înainte de a fi capturat de Marina japoneză și trimis în închisorile rezervate prizonierilor de război.0

 
Recenzii Unbroken (2014)
 
 
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
“Unbroken” se recomanda in primul rand pentru personaje si pentru problematica evolutiei lor. Abia mai apoi pentru abilitatile tehnice care, sa recunoastem, nu sunt tocmai de neglijat.
Ioana Raluca Popescu – To the Edge and Back
”Unbroken” este o incercare corecta dar fara emotii din partea Angelinei Jolie, actrita capabila de mult mai mult pe linia regizorala.
Geoffrey Macnab – The Independent
Este un film entuziasmant și plin de sânge despre război, dar unul care se simte lipsit de originalitate și puțin cam exagerat.
Matt Patches – IGN
Unbroken al lui Jolie reprezintă un film biografic, care încearcă să inspire fără, însă, să-și înțeleagă subiectul eroic.
Manohla Dargis – New York Times
Ceea ce filmul are nevoie disperată este senzația vieții reale și palpabile prin detalii cumplite, nu o viață înfrumusețată cu evlavie.
Kenneth Turan – Los Angeles Times
În ciuda multelor elemente impresionante, “Unbroken” se simte incomplet și neechilibrat.
Brian Tallerico – RogerEbert.Com
Are o distribuție bine aleasă, arată bine… și cu siguranță prezintă o poveste reală care merită spusă.
Erin Free – FilmInk
Un film mare despre un suflet mare, Unbroken reprezintă o lecție de clasă despre rezistență, încredere de sine și un spirit rebel.
Brent McKnight – Paste Magazine
Unbroken este exact filmul la care te aștepți să-l vezi — ceea ce este păcat, deoarece experiența lui Zamperini este atât de incredibilă.
Peter Travers – Rolling Stone
Acest proiect plin de pasiune al Angelinei Jolie strălucește prin dragostea persistentă a sa pentru Louis Zamperini și curajul său.
Ian Nathan – Empire
Există inspirații și mai rele decât maiestuozitatea și masculinitatea pusă în primejdie de la David Lean.
Peter Bradshaw – The Guardian
Este ca o versiune epică a unui poster motivațional de la Hallmark, în mod pedant legând momentele prin care a trecut Zamperini în tinerețea sa cu acelea de coșmar pe care le-a îndurat de-a lungul războiului.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Are o atracție puternică, spunând o poveste de supraviețuire extraordinară, cartea Laurei Hillenbrand, care a inspirat acest film, nefiind degeaba patru ani pe lista celor mai vândute romane.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)