Știri
 

Underworld: Awakening (2012)

Lumea de dincolo: Trezirea la viaţă

 

Underworld: Awakening (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
20.01.2012
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 14 critici/bloggeri de mai jos.
39%
39


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Underworld: Awakening (2012)

Au trecut 15 ani de când Selena şi iubitul ei Michael, pe jumătate om şi pe jumătate Lycan, l-au învins pe liderul vampirilor, Marcus, în “Underworld Evolution”. În anii care s-au scurs de atunci, omenirea a descoperit existenţa clanurilor de Vampiri şi Lycani şi a lansat un război total împotriva lor, dorind să distrugă ambele specii. Selena, capturată în timpul genocidului, se trezeşte, după mai mult de un deceniu, descoperindu-se captivă într-un laborator bine păzit al Antigen, o puternică corporaţie biotech, care vrea să descopere un vaccin împotriva virusului care a dus la apariţia Vampirilor şi Lycanilor.
Selena află cu durere că Michael a murit, dar durerea ei este în curând depăşită de o şocantă descoperire: În timp ce era supusă unei proceduri criogenice, ea dăduse naştere unei fetiţe, Eva (India Eisley). În timpul fugii sale în căutarea unui adăpost pentru copilul ei, Selena descoperă că se află într-o lume în care poporul ei, altădată mândru, fusese hăituit până aproape de dispariţie, iar puţinii supravieţuitori trăiau ascunşi sub pământ.8

 
Recenzii Underworld: Awakening (2012)
 
 
Marian Iuga – Film Sinopsis
avem parte de efectele speciale reuşite şi de confruntări spectaculoase. Vârcolacii arată bine se mişcă convingător, iar scenele cu Kate Beckinsale sunt punctele de atracţie. Scenariul nu e strălucitor, povestea fiind abandonată în detrimentul acţiunii.
Lucian Bodnar – Raluk
Underworld: Awakening este indubitabil un film pentru cei mai aprigi fani ai seriei. Am vrut sa imi placa, sunt un fan minor al seriei, insa amestecul de efecte speciale prea putine si prea slabe pentru 3D, regia dezorganizata si montajul parca amatoricesc suprapuse peste un scenariu de anii ‘90 m-au facut sa privesc foarte sceptic aceasta mai mult decat nejustificata continuare a unei francize destul de bune.
Gruia – metropotam
Chiar daca scenariul este simplu si in putine cuvinte, Underworld: Awakening isi tine spectatorii incordati la maxim, fara prea multe pauze intre batai. Efectele 3D IMAX transforma filmul intr-o experienta intensa, astfel incat treci cu vederea ca la baza, filmul este tot o telenovela fara prea multa substanta cu vampiri si varcolaci.
Andy Webster – New York Times
Acțiunea este la cote înalte, dar din punct de vedere narativ, filmul suferă.
Laremy Legel – Film.com
Underworld: Awakening e grozav în timpul scenelor de acțiune, care spre binele filmului cuprind mai mult de jumătate din timp.
Jessica Kiang – Indiewire
Nu pot spune că e un film bun – pentru că într-adevăr nu e – dar nu promite mai mult decât știe că poate oferi și, prin urmare, nu poate dezamăgi.
Anthony Morris – The Vine
Are o mulțime de întorsături de situație și dacă majoritatea nu sunt deloc surprinzătoare, ce e surprinzător (pentru un film din seria Underworld) e că o parte dintre ele chiar au sens.
Ilan Preskovsky – Channel 24
Deja s-au scurs patru părți din seria Underworld și nimeni nu și-a dat seama cum să facă un film cel puțin suportabil. Poate (inevitabil) data viitoare.
Glenn Whipp – L.A. Times
Filmele din seria Underworld n-au putut fi niciodată catalogate drept ”fun”, dar regizorii suedezi Mans Marlind și Bjorn Stein au adus un plus pe partea vizuală și o calitate ce cam lipsea precedentelor părți – competența.
Bill Gibron – Film Critic
Kate Beckinsale s-a întors… și e gata să-și încaseze cecul.
Jim Vejvoda – IGN
Surpriză! Underworld Awakening este exact ca celelalte filme din seria Underworld, adică superficial și trist, cu secvențe de acțiune ca într-o versiune mai slabă a lui Matrix.
Kim Newman – Empire
Nu-i un dezastru complet, dar nici povestea cu vampiri/vârcolaci pe care o așteptam.
Frank Scheck – Hollywood Reporter
Mai violent și, din fericire, cu mai puține referiri la mitologie decât precedentele părți, Underworld: Awakening este doar pentru fani.
Adam Markovitz – Entertainment Weekly
De ce se bat din nou? Nu contează. Relaxează-te, așteaptă următoarea scenă de acțiune (nu va dura mult) și pregătește-te să râzi


8 Comentarii


 1.  

  Cred ca o sa fie foarte bun filmul,deja am facut rezervare pentru miercuri ca na e mai ieftin(orange film:))). Felicitari pt site!!
 2.  

  O doamne cat de asteptat este acest film 2012. Deja tot mai multi cauta sa faca rezervari pentru DVD-uri .
  Abia astept sa-l vizionez .
 3.  

  Pai fa si tu rezervare la cinema nu mai da bani aiurea pe dvd-uri. Miercuri e 28 ron 2 persoane cu cod orange.
 4.  

  Abia astept sa il vizionez.Primele 3 mi-au placut.
 5.  

  Am vazut filmul la Mall, 3D si merita vazut, chiar daca este un pic mai dur…astept deja continuarea…:)
 6.  

  Dap am fost la film si e ok dar nu e chiar ce ma asteptat.
  Merge vazut dar nu stiu daca se merita sa il vezi la cinema:)) Eu la cinema l-am vazut dar chiar nu stiu daca s-a meritat.
 7.  

  L-am vazut 3D la cinema. Printre cele mai plictisitoare 2 ore din viata mea:(
 8.  

  Dap destul de aiurea. Actiunea a fost doar la final in rest doar aiurela. Ma asteptam la altceva.

  Răspunde


  (obligatoriu)