Știri
 

Une nouvelle amie (2014)

Noua iubită

 

Une nouvelle amie (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
06.11.2015
Gen:
Durata:
108 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 9 critici/bloggeri de mai jos.
83%
83


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis Une nouvelle amie (2014)

După moartea celei mai bune prietene, Claire se lasă pradă unei depresii profunde, dar o descoperire surprinzătoare despre soţul prietenei o face să-i revină pofta de viaţă.0

 
Recenzii Une nouvelle amie (2014)
 
 
Irina Trocan – Dilema Veche
Une nouvelle amie beneficiază de un control regizoral care demonstrează ce poate face Ozon cu fiecare film – însă nu și ce poate face cînd e în formă maximă.
Peter Sobczynski – RogerEbert.Com
O lucrare captivantă în linii mari, care reușește să fie simultan amuzantă, emoționantă, ușor dezarmantă și cu certitudine sexy de privit, indiferent de înclinațiile tale.
Gary Goldstein – Los Angeles Times
[…] filmul menține interesul în timp ce deseori sfidează așteptările și jonglează cu emoțiile sale complexe și îndrăznețe.
Stephen Holden – New York Times
Nu pretinde niciodată să fie mai mult decât ceea ce este, o delicioasă și spumoasă fantezie cu un fior erotic.
David Rooney – Hollywood Reporter
O secvență delectabilă asupra transformării, dorinței și sezualității, care îmbină realitatea exagerată a melodramei cu umor înșelător și un dram de suspans Hitchcockian minimalist.
Tim Grierson – Paste Magazine
Inițial, The New Girlfriend pare că va fi o comedie ușoară, dar Ozon ia câteva turnuri drastice, care complică și îmbogățește povestea sa.
Geoffrey Macnab – The Independent
Demoustier și Duris se implică din suflet în personaje ale căror comportamente ar fi putut ușor părea absurde.
Steve Rose – The Guardian
Tonul gravitează între un thriller psihologic și o melodramă absurdă, iar, probabil, suferă pentru că nu alege pe niciuna, însă este ajutat de două interpretări extraordinare.
Ian Freer – Empire
Realizarea cinematografică este exemplară, dar cel mai impresionant este tonul care îmbină comedie, melodramă și suspans.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)