Știri
 

Upside Down (2012)

Între două lumi

 

Upside Down (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
02.11.2012
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 4 critici/bloggeri de mai jos.
50%
50


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis Upside Down (2012)

Adam este un tip aparent obişnuit, într-un univers cu totul special. Are o existenţă modestă, trăind de pe o zi pe alta, dar firea sa romantică îl face să se agaţe de amintirea unei fete pe care a iubit-o la un moment dat, pe nume Eden. Fata provenea dintr-o altă lume, o lume inversată, cu gravitaţie proprie, fix deasupra celei pe care o cunoaştem, dar de neatins. Flirtul lor inocent din copilărie s-a transformat într-o iubire imposibilă, însă când Adam o zăreşte pe Eden la televizor, nimic nu îl va putea opri să o găsească şi să o recucerească. Nici măcar legile sau ştiinţa!0

 
Recenzii Upside Down (2012)
 
 
Dorin Apavaloae – Raluk
Nu ca m-ar fi dezamagit modul in care a fost valorificata ideea filmului (mie mi s-a parut una generoasa), insa probabil as fi scos mai mult din ea.
Adela Ghidoveanu – ProCinema
Din pacate, Upside Down este ca un mar ce straluceste pe dinafara, dar cand il gusti iti lasa un gust amar.
Victor – FilmeTari
Un singur lucru salvează acest film – extraordinarele imagini, create prin combinarea unor peisaje și efecte digitale cu decoruri create în studio și inventivitatea vizuală a realizatorilor, care își imaginează două piscuri din două lumi diferite întâlnindu-se la câțiva metri distanță
Delia – Filme-cărți
Un visator acest Solanas, un visator inteligent, care ne propune nu una, ci mai multe teme de gandire, conectate la trecut (cum s-a ajuns in situatia celor doua Lumi), la prezent (cum se poate coabita) si la viitor (suntem de fapt o singura lume, pe aceasta o avem si in ea trebuie sa invatam sa traim cu totii, corectand ceea ce este gresit).


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)