Știri
 

Vampire Academy (2014)

Academia vampirilor

 

Vampire Academy (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
14.02.2014
Durata:
104 minute
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 4 critici/bloggeri de mai jos.
17%
17


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis Vampire Academy (2014)

Academia Sf. Vladimir nu este o şcoală ca oricare alta, ci un loc secret, ascuns în străfundurile pădurilor din Montana, în care moroii (vampiri vii şi muritori) sunt educaţi în tainele magiei, iar tinerii dhampiri (jumătate oameni, jumătate vampiri) sunt antrenaţi să-i apere de atacurile sângeroase ale strigoilor (morţi vii), cei mai înspăimântători şi mai periculoşi vampiri.

Rose Hathaway, o fată dhampir, se pregăteşte să devină gardă de corp pentru prietena ei cea mai bună, prinţesa moroi Lissa Dragomir. Antrenamentul pentru lupta cu strigoii este unul dur şi epuizant, iar pe lângă intrigile şi comploturile din Academie, situaţia ei se complică din cauza unei idile tăinuite şi interzise.0

 
Recenzii Vampire Academy (2014)
 
 
Alice Mircescu – Am Doar 18 Ani
Povestea este una specială, cu rase nemaiîntâlnite până acum, Academia Vampirilor reușind să combine elementele de ficţiune cu cele reale și aventura cu poveştile de dragoste.
Andreea Andrușca – Filme-carti
De ziua îndrăgostiților, trâmbițe ar trebui să cânte pentru iubire, în schimb ne alegem cu o poveste a penibilului din care mai răzbat pe alocuri momente comice oferite fie de năstrușnica Rose, fie de penibilul situațiilor și de lipsa talentului actoricesc.
Manohla Dargis – New York Times
[Dl. Waters] nu pare că a fost interesat prea mult de latura supranaturală a Vampire Academy și e clar că nu a avut bugetul necesar să facă transformă acel hocus-pocus care există în ceva magic.
Peter Travers – Rolling Stone
Vampire Academy nu merită o recenzie. Merită un țăruș în inimă.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)