Știri
 

Vehicle 19 (2013)

Cursă infernală

 

Vehicle 19 (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
22.03.2013
Durata:
87 minute
Rating:
AP-12
Site oficial:
Vehicle 19 (2013)
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 4 critici/bloggeri de mai jos.
0%
0


Parerea ta
5 voturi

 
Actori

Sinopsis Vehicle 19 (2013)

Ajuns într-un oraş străin, un deţinut eliberat pe cauţiune (Paul Walker, franciza “Fast & Furious”), închiriază fără să ştie o maşină care-l aruncă într-o cursă infernală, atunci când descoperă în portbagaj un “pasager” nedorit, o femeie legată de mâini şi de picioare.

Pentru că a închiriat maşina care nu trebuia, se trezeşte acum cu toată poliţia pe urmele lui, care vrea cu orice preţ ca femeia din maşină să nu ajungă să depună mărturie într-un caz care implica poliţişti corupţi.0

 
Recenzii Vehicle 19 (2013)
 
 
Mihai Cosmin – Am doar 18 ani
Vehicle 19 sau Cursă infernală face parte din acea categorie de filme care au o poveste sau o idee bună la bază și… și cam atât. Un film previzibil pe tot parcursul său, în care Paul Walker este furios, dar nu și iute!
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
Ramane inca o ratare la capitolul action movie.
Raluca – FilmeTari
Nu putem vorbi despre dialoguri, replicile schimbate între personaje par o serie de monologuri servite fără urmă de implicare emoţională iar despre chimie, aceasta lipseşte cu desăvârşire.
Ana Barbu – KoolHunt
Must avoid, clar. Cat as fi de tentata in permanenta sa fiu impaciuitoare, sa gasesc explicatii si circumstante atenuante filmului, sa ma agat de ceva sa va sfatuiesc sa va duceti la film, Vehicle 19 s-a asigurat ca nu pot sa o fac.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)