Știri
 

Violetta The Concert (2014)

Violetta în concert

 

Violetta The Concert (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
09.05.2014
Durata:
100 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Nicio recenzie până acum. La minimum 4 recenzii se stabilește un cinemaMetru.
--


Parerea ta
38 voturi

 
Scenariu
Actori

Sinopsis Violetta The Concert (2014)

Filmat în arena Mediolanum Forum din Milano, VIOLETTA în Concert îi prezintă pe cei doisprezece membri originali ai distribuției serialului argentinian Violetta interpretând hiturile din Sezoanele 1 și 2 ale acestei serii TV.

Filmul surprinde performanțele live și oferă fanilor seriei Violetta o șansă de a vedea ce se întâmplă în culisele unui turneu de performanțe muzicale live. Spectatorii vor vedea pregătirile febrile din momentele de dinaintea urcării pe scenă și vor putea vedea cum își petrec actorii din serial timpul lor liber.5

 
Recenzii Violetta The Concert (2014)
 
 


5 Comentarii


 1.  
  Loli

  Scuzati de deranj, acest film se poate vedea si pe vreun post de televiziune? Daca nu, atunci se poate vedea si la Cinema City Braila? Multumesc.
  •  
   Blog de Cinema

   Bună Laura, iată răspunsul primit de la distribuitor: ”Filmul va avea premiera în cinematografe pe 9 mai şi va putea fi văzut la cinematografele Cinema City din ţară, inclusiv la cel din Brăila.”
 2.  
  Andreea
  5%

  Se va da si pe calculator si la televizor ? Multumesc.
 3.  
  5%

  varog punetil si pe disney channel abea astep

  Răspunde


  (obligatoriu)