Știri
 

Wanderlust (2012)

Cu lumea-n cap

 

Wanderlust (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
09.03.2012
Site oficial:
Wanderlust (2012)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 17 critici/bloggeri de mai jos.
68%
68


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis Wanderlust (2012)

George (Rudd) şi Linda (Aniston) formează un cuplu extrem de stresat din Manhattan, cei doi ducînd un stil de viaţă mult peste posibilităţi. După ce George îşi pierde jobul, cei doi nu mai au decît o singură opţiune: să se mute în Atlanta, pentru a locui cu nesuferitul frate al lui George.
Dar pe drum, cei doi dau peste Elysium, o comunitate idilică populată de personaje excentrice, care au o cu totul altă viziune asupra vieţii. Banii? Nu pot cumpăra fericirea. Cariere? Cine are nevoie de ele? Haine? Doar dacă ţii neapărat.
Să fie, oare, Elysium noul început de care au nevoie George şi Linda? Sau schimbarea radicală a perspectivei mai mult va agrava problemele lor, în loc să le rezolve?1

 
Recenzii Wanderlust (2012)
 
 
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Pe hârtie Wanderlust/Cu lumea-n cap are mare potenţial, dar, o dată cu derularea genericului de final (punctat de momente amuzante din timpul filmărilor) sunt şanse să-ţi spui că eşti dezamăgit: nimic din aventurile protagoniştilor nu-ţi va rămâne în memorie.
Ionuț – FilmeTari
S-a încercat o mică reinventare a genului dar consider că în mare parte este un semi-eşec presărat cu nudităţi, limbaj obscen, umor de-a dreptul ciudat
Radu Iulian Baba – Raluk
Sa spunem in urmatorul fel: cateodata trebuie sa ni se ia un lucru ca sa invatam intr-adevar sa il apreciem. Poate ca asta este unul dintre lucrurile pe care aceasta pelicula ne invata. Niciodata nu stii ce ai pierdut pana cand nu il mai ai. O relatie, un stil de viata sau o valoare pe care o pui pe planul doi in favoarea unor lucruri care aparent sunt mult mai importante.
Kim Newman – Empire
Ia o idee mai veche, adaugă-i niște actori de primă mână și niște momente amuzant de jenante, punei în gură o țigară de marijuana și vei avea o comedie alternativă cu câteva momente chiar amuzante.
Lisa Schwarzbaum – Entertainment Weekly
Paul Rudd şi regizorul David Wain sunt inspiraţi în Wanderlust, ajutaţi şi de o echipă creativă.
John DeFore – Hollywood Reporter
O comedie simplă, care nu se lasă copleşită de extremele premizei sale.
Eric Kohn – Indie Wire
La fel ca mulţi alţi scriitori de comedie, el [Wain] aruncă tot ceea ce are, sperând ca măcar ceva să funcţioneze pentru public.
Peter Travers – Rolling Stone
Când scenariul are scăpări, Wain şi producătorul Judd Apatow se bazează pe o echipă de actori de top pentru a te amuza în continuare.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Energia maniacală şi sarcasmul agresiv şi filmul realizat de Wain – “Role Models” (2008) – în care joacă şi Rudd, a devenit mul mai rafinat în Wanderlust (cel puţin atât de rafinat precum ceva atât de brut poate fi).
Peter Bradshaw – The Guardian
Există foarte mult prost gust în această comedie fără perdea, produsă de Judd Apatow.
Eric Goldman – IGN
Este un film foarte amuzant, cu o distribuţie atrăgătoare a cărei bună dispoziţie este molipsitoare.
Jason McKiernan – Film Critic
Wanderlust este o comedie pură, în care o situaţie comică este urmată imediat de încă una la fel de amuzantă.
Dan Kaufman – Paste Magazine
Indiferent dacă Wanderlust va deveni sau nu un film clasic în timp, contează mai mult că este foarte distractiv, ceea ce este, de altfel, chiar motivul pentru care există.
Amanda Mae Meyncke – Film.com
Wanderlust este o comedie care va încânta multă lume. Chiar dacă nu se întâmplă nimic, este distractiv să-l urmăreşti. Nu este cel mai bun film, dar este suficient de bun.
Drew McWeeny – HitFix
Rudd şi Aniston au momente amuzante în Wanderlust, dar scenariul lasă de dorit.
Wanderlust este prima comedie grozavă a anului 2012!!!
Manohla Dargis – New York Times
Marea Recesiune, este evident, a început să inspire propriile sale comedii.


1 comentariu


  1.  

    Distributia este buna, dar David Wain nu a avut pana acum filme extraordinare…

    Răspunde


    (obligatoriu)