Știri
 

Warm Bodies (2013)

Iubitul meu e zombi

 

Warm Bodies (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
15.03.2013
Durata:
98 minute
Site oficial:
Warm Bodies (2013)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 10 critici/bloggeri de mai jos.
65%
65


Parerea ta
3 voturi

 
Actori

Sinopsis Warm Bodies (2013)

În urma unei epidemii devastatoare, aproape toți locuitorii planetei sunt transformați în zombi însetați de sânge. Niciun loc nu mai e sigur, iar micul grup de supraviețuitori este nevoit să se ascundă mereu și să caute noi metode de apărare în fața atacurilor imprevizibilelor creaturi.

Tocmai într-o astfel de confruntare, Julie, una dintre supraviețuitoare, este salvată de la moarte de R., un zombi neobișnuit de prietenos, în ciuda aspectului înfricoșător. Pe măsură ce se apropie de tânără, R. devine din ce în ce mai uman, dând astfel naștere speranței că există o vindecare pentru toți cei afectați de epidemie.0

 
Recenzii Warm Bodies (2013)
 
 
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
S-au repetat si cliseele tipice unui film horror sau ale unei povesti romantice, dar toate acestea sunt prezentate cu o usurinta laudabila. Nici nu vrea sa fie luat in serios, pentru ca pana la urma treaba pentru care “Warm Bodies” s-a angajat este sa amuze. Si o face temeinic.
Mihnea Columbeanu – Cinemagia
Îi va satisface pe iubitorii horrorului, le va da porţia binemeritată de emoţii amatorilor de romantism, dar în ultimă instanţă rămâne o satiră de conţinut.
Scott Wold – Paste Magazine
Warm Bodies nu este decât o poveste de dragoste pentru adolescenți.
Peter Bradshaw – The Guardian
Această comedie romantică despre o fată care se îndrăgostește de un tip recent decedat, un zombi ascultător, este un film distractiv.
Helen O’Hara – Empire
Undeva între deconstrucția a culturii pop din Zombieland și filmul romantic (500) Days Of Summer, acesta reușește să facă apocalipsa fermecătoare.
Lisa Schwarzbaum – Entertainment Weekly
Warm Bodies este un film mai ieftin, dar mai amuzant și mai plăcut decât Twilight, care urmărește să-i atragă atât pe iubitorii cuplului Bella & Edward, cât și pe cei cărora nu le era pe plac acea poveste.
Peter Travers – Rolling Stone
Are parte de momente interesante înainte să-și ofere sufletul către zeii sentimentalismului adolescentin exagerat.
Drew McWeeny – HitFix
Jonathan Levine a realizat un film inteligent bazându-se pe romanul pentru adolescenți.
Manohla Dargis – New York Times
O improbabilă poveste de dragoste îndulcită de interpretări atrăgătoare și susținută de una dintre cele mai drăguțe întâlniri din recenta istorie a comediilor romantice.
Sheri Linden – Hollywood Reporter
Această amestecătură de genuri duce lipsă de mai multă energie, dar punctează în schimb prin atmosferă, umor și farmec.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)