Știri
 

What’s Your Number? (2011)

 

What’s Your Number? (2011) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
30.09.2011
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 16 critici/bloggeri de mai jos.
22%
22


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis What’s Your Number? (2011)

Bazata pe romanul “20 Times a Lady” al autoarei Karyn Bosnak, comedia “What’s Your Number?” o are in centrul actiunii pe Ally Darling, o tanara care si-a propus sa nu intretina relatii sexuale cu mai mult de 20 de barbati in decursul existentei sale. Atunci cand se trezeste in patul dezgustatorului ei sef, dupa o noapte in care a consumat prea mult alcool, femeia isi da seama ca deja a fost implicata pana in prezent in 20 de legaturi amoroase si isi revizuieste lista de cuceriri pentru a-l identifica pe cel care ar putea fi sufletul-pereche pe care l-a asteptat toata viata.0

 
Recenzii What’s Your Number? (2011)
 
 
Gloria Sauciuc – Cinemagia
Umorul de dialog din film e “sublim, dar lipseşte cu desăvârşire”, nici gagurile nu curg gârlă, însă – dacă eşti îngăduitor cu prima oră din film – poţi avea spre final 45 de minute cu adevărat simpatice.
Kirk Honeycutt – Hollywood Reporter
Anna Faris, cu ajutorul lui Chris Evans, transformă această comedie romantică într-o poveste de dragoste surprinzător de dulce.
Helen O’Hara – Empire
Doi interpreţi încântători nu pot să suplinească lipsa umorului care ar fi trebuit să existe în această comedie.
Stephen Holden – New York Times
“What’s Your Number?” confirmă apariţia, iniţiată de “Bridesmaids”, unui nou subgen în mainstream-ul de la Hollywood: comediile tâmpite pentru fete.
Peter Bradshaw – The Guardian
Există, totuşi, ceva plăcut la această comedie romantică.
Kimber Myers – Indiewire
Te va încânta “What’s Your Number?” numai dacă eşti debil mintal şi/sau consideri că privitul la pectoralii lui Chris Evans pentru 100 de minute îţi oferă o energie mentală pozitivă.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
O comedie romantică nu foarte reuşită este cât de cât suportabilă numai datorită Annei Faris.
“What’s Your Number?” este un film împrăştiat, produs de Faris, care pare că încearcă să împace pe toată lumea și nu reușește să mulțumească pe nimeni.
Bill Gibron – Film Critic
“What’s Your Number?” este cu greu de suportat, chiar şi pentru o comedie romantică slabă. Faris poate că merită un asemenea film, dar publicul – cu siguranţă nu.
Anthony Quinn – The Independent
Faris nu este o actriță de comedie slabă, dar toată presiunea acumulată de la acest titlu neoficial, precum şi finalul fericit previzibil de la departe fac din acest film orice altceva decât o plăcere.
Lisa Schwarzbaum – Entertainment Weekly
Lumina, mișcările camerei și montajul, toate sunt un haos.
Kate Quirk – FilmInk
Proaspăt, amuzant și susținut de interpretarea superbă a Annei Faris, această comedie romantică este o surpriză încântătoare.
Laremy Legel – Film.com
Îți spune eu că ai mai văzut What’s Your Number?. Bine, acesta are rating R și, da, are doi actori tineri buni, dar, la bază, este, de fapt, toate comediile romantice din ultimele trei decenii puse laolaltă.
arielamazing – The Vine
Filmul nu-i extraordinar, dar Faris este.
Francesca Rudkin – New Zealand Herald
Faris este încântătoare; probabil singura persoană care ne poate convinge de misiunea nebunească a Ally-ei. Totuși, What’s your Number? rămâne mai degrabă o întrebare pentru o seară de vineri, după câteva pahare, decât o comedie romantică memorabilă.
Shaheema Barodien – Channel 24
Te-ai întrebat vreodată dacă ești o târfă? Ei bine, iată un film care se folosește de chestii pseudo-științifice și își bate joc de femei – și de talentul comic al Annei Faris – pentru a te ajuta să-ți răspunzi la întrebarea asta.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)