Știri
 

White God (2014)

Oraşul câinilor

 

White God (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
20.02.2015
Gen:
Durata:
119 minute
Site oficial:
White God (2014)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 6 critici/bloggeri de mai jos.
83%
83


Parerea ta
5 voturi

 
Actori

Sinopsis White God (2014)

Lili are 13 ani şi îşi iubeşte din toată inima câinele, pe Hagen. Fata este devastată când tatăl ei îl lasă pe Hagen pe stradă, iar câinele dispare. Convinsă că dragostea poate învinge orice obstacol, Lili porneşte în căutarea câinelui.0

 
Recenzii White God (2014)
 
 
Marcel Prost – Cinemateca
White God e un film spectaculos prin imagine si personaje, subversiv prin calmul cu care isi desface tragedia, si confuz in mesaj.
Andreea Andrușca – Filme-carti
[…] filmul este o construcție uimitoare din punct de vedere al înșiruirii evenimentelor, o construcție de tip back and forward, care permite o analiză și mai crudă a repercursiunilor acțiunilor noastre, și în același timp o pedepsire a lor imediată.
Jessica Kiang – IndieWire
… un film cu totul deosebit, triumfător, cu un impact profund.
Peter Bradshaw – The Guardian
E o fantezie a unei nebunii canine, care seamănă uneori ca un horror-thriller bazat pe ceva din James Herbert sau Stephen King – iar uneori ca un tribut adus filmului Păsările, de Hitchcock.
Stephen Dalton – Hollywood Reporter
Potăile drăgălașe din prim-plan sunt prea drăguțe pentru a fi înfricoșătoare, conducând la momente neintenționate de comedie, care subminează tonul serios al filmului. Dar, aceste erori nu sunt fatale, într-o poveste neortodoxă altfel admirabilă.
Damon Wise – Empire
O dramă alegorică superb interpretată, al cărui punct culminant nu este doar captivant încât îți taie respirația, ci și mânuit cu multă dibăcie.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)