Știri
 

White House Down (2013)

Alertă de grad zero

 

White House Down (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
19.07.2013
Durata:
137 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 9 critici/bloggeri de mai jos.
36%
36


Parerea ta
3 voturi

 
Actori

Sinopsis White House Down (2013)

Poliţistul John Cale (Channing Tatum) şi-a dorit foarte mult să fie angajat în Secret Service, in mult visata echipă ce răspundea de protecţia preşedintelui american, James Sawyer (Jamie Foxx).

Dar totul se va schimba când fiica lui vine într-o vizită la Casa Alba. Chiar în timpul turului de vizitare, Casa Albă este luată cu asalt de un grup paramilitar înarmat până în dinţi.

Acum, când guvernul Statelor Unite intră în haos, totul explodează şi de dărâmă, iar termenul dat de terorişti e pe cale să expire, numai Cale îşi mai poate salva fiica, preşedintele şi ţara.0

 
Recenzii White House Down (2013)
 
 
Manohla Dargis – New York Times
Demenţial şi antrenant aşa cum promitea, şi chiar mai puţin stupid decât se aştepta.
Kevin Jagernauth – IndieWire
White House Down se transformă în cel mai obişnuit film de acţiune, fără să fie prea mult gândit, cu o coregrafie săracă şi cenuşiu, exact opusul a ceea ce se dorea a fi.
Peter Travers – Rolling Stone
White House Down, la fel de tâmpit şi de cinic ca un film de Michael Bay, este o experienţă deprimantă.
Roth Cornet – IGN
White House Down este o reinterpretare prostească a teritoriului filmelor de acţiune, dar dacă eşti dispus(ă) să râzi odată cu (sau chiar de) el, atunci poate fi o experienţă antrenantă.
Kenneth Turan – Los Angeles Times
White House Down este un film cu un scenariu greu de crezut, dar uşor de plăcut.
David Rooney – Hollywood Reporter
Este foarte puţină originalitate aici, dar văzând inima şi casa Americii în asediu tot îţi dă o înfiorare emoţională.
Chris Nashawaty – Entertainment Weekly
Principala diferenţă dintre Emmerich şi alţi maeştri al distrugerii în masă, precum Michael Bay, este faptul că el chiar ia în glumă filmele pe care le face. Este conştient că filmele sale sunt absurde şi acceptă asta.
William Goss – Film.Com
Camaraderia instantanee dintre Tatum şi Foxx face rutina întortocheată şi banală să fie mai uşor de digerat, chiar dacă Emmerich încearcă prin toate mijloacele să suplinească inteligenţa cu patriotismul.
Ilan Preskovsky – Channel24
Filmele care se bazează pe distrugere şi pe scene de acţiune fără sfârşit sunt, deseori, greu de suportat până la final, dar Emmerich reuşeşte să menţină acţiunea la un nivel plăcut şi adaugă suficiente momente inteligente pentru a face filmul mai degrabă interesant decât groaznic.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)