Știri
 

Winter’s Tale (2014)

Poveste de iarnă

 

Winter’s Tale (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
14.02.2014
Durata:
118 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 10 critici/bloggeri de mai jos.
13%
13


Parerea ta
9 voturi

 
Actori

Sinopsis Winter’s Tale (2014)

Peter este un hoţ căruia nu îi rezistă niciun lacăt sau seif. Dar, când ajunge în conacul moştenitoarei unei mari familii newyorkeze, viaţa i se schimbă. Se îndrăgosteşte de frumoasa Beverly, în ciuda tuturor opreliştilor. Hăituit de proprieterul conacului, alungat, ameninţat, nimic nu poate să îl facă să se răzgândească. Poate doar moartea, căci tânăra se stinge fără putinţa de a fi salvată.

Şi, ca într-o poveste de iarnă spusă la gura focului, Peter, amnezic, se trezeşte în zilele noastre, într-un New York modern, unde va fi ajutat să-şi găsească vechea dragoste.2

 
Recenzii Winter’s Tale (2014)
 
 
Cristina Zaharia – Port.ro
Basm modern cu imagine îngrijită şi clară, cu o fărâmă de fantastic numai bună pentru un plus de speranţă, de căutat nu numai în preajma Zilei Îndrăgostiţilor.
Sheila O’Malley – RogerEbert.com
Versiunea cinematografică a lui Winter’s Tale cel mai probabil că nu va mulțumi pe nimeni: nici pe fanii cărții, nici pe cei care n-au citit-o.
Peter Travers – Rolling Stone
Winter’s Tale este o trăncăneală absurdă. Folosiți-l pe post de date movie, numai dacă n-o iubiți pe persoana cu care sunteți.
A.O. Scott – New York Times
Neîndemânatic și fără vlagă, mai degrabă un elefant alb leneș decât acel cal alb zburător, care este mascota magică a cărții.
Kenneth Turan – Los Angeles Times
Pentru că nu-i este teamă să fie sincer și nu-i reușește întotdeauna, Winter’s Tale este ușor de ridiculizat. Dar este greu să nu-i admiri dorința de a reda unele dintre cele mai frumoase gesturi romantice.
Drew McWeeny – HIT FIX
Winter’s Tale este Batman and Robin-ul realismului magic.
Maryann Koopman Kelly – Paste Magazine
În vreme ce premisa este promițătoare – o poveste de dragoste plasată în trecută, împletită cu tragedie și cu călătorii în timp – din nefericire, nu reușește să-și îndeplinească promisiunea.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Un exemplu anost de dragoste eternă.
Chris Nashawaty – Entertainment Weekly
Fă-i o favoare acelei persoane speciale din viața ta și oferă-i niște flori și o cutie în formă de inimă cu bomboane de ciocolată în loc să o duci la acest film.
Jim Vejvoda – IGN
Winter’s Tale este un dezastru revoltător, confuz, fără o structură în execuție și o risipă considerabilă a oricărui talent actoricesc implicat.


2 Comentarii


 1.  
  5%

  Un film impresionant , nu sunt mort dupa filmele de drama , romatic , dar am vizionat impreuna cu iubita mea si am varsat 2 lacrimi acolo fara sa vreau , superb :X
 2.  

  frumos filmul..:d lam urmarit si mia placut foarte mult..apreciez munca voastra..by http://www.filmetelenovele.com

  Răspunde


  (obligatoriu)