Știri
 

Wish I Was Here (2014)

Rolul vieţii mele

 

Wish I Was Here (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
13.02.2015
Durata:
106 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 13 critici/bloggeri de mai jos.
47%
47


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Wish I Was Here (2014)

Aidan are treizeci şi ceva de ani şi se află la o importantă răscruce în viaţă. Pare că uşile i se trântesc în faţă şi că va trebui să facă schimbări drastice pentru a fi în stare să meargă mai departe. Înconjurat de o familie ai cărei membri par a se arunca plini de aplomb în situaţii oricât de trăsnite, Aidan îşi va da seama curând că trebuie să renunţe la visele din adolescenţă, când murea de nerăbdare în aşteptarea unor fapte extraordinare, şi să se concentreze la prezent şi la ce se întâmplă în jurul său.0

 
Recenzii Wish I Was Here (2014)
 
 
Delia Marc – Filme-carti
O felie de viata acest film. Sigur ca da, sunt si clisee, toate vietile – ale noastre, ale celor din jur – sunt pline de clisee – depinde cum le traiesti, insusesti, depasesti … cu ce te alegi, ce inveti. Vieti, cariere, iubiri, frati-surori, copii, parinti.
Cristina Zaharia – Port.Ro
Un film de privit, cu multe bune sentimente, despre normalitate şi urmarea drumului în stil propriu, cu îndemnuri pentru a şti cum să depăşeşti greutăţile, cum să mergi mai departe. Aşa cum e dat, aşa cum trebuie.
Olly Richards – Empire
De la adorabilul, dar simplul Garden State, ambiția lui Braff ca un realizator de film a crescut. Acum caută răspunsuri la întrebări mari, dar acestea sunt, cu puțin, peste puterile sale.
Anthony Morris – The Vine
Zece ani au trecut de la Garden State, iar Braff pare că nu a învățat nimic.
Cara Nash – FilmInk
Dincolo de straturile sale fără gust — și sunt câteva de desfăcut — Wish I Was Here este o încercare onestă, amuzantă și emoționantă a lui Braff de a dezbate teme serioase.
Peter Bradshaw – The Guardian
Toate scenele și montajele drăguțe, conducând implacabil la eliberare și conciliere, puteau fi generate de un software de scenarii.
Sheila O’Malley – RogerEbert.Com
Este bun. Este sincer, amuzant, contemplativ și spiritual, deseori incisiv, și cu o mare îngrijorare existențială pe dedesupt.
Mark Olsen – Los Angeles Times
Pentru un film care afirmă că este despre procesul de maturitate, este foarte ne-evoluat, lipsindu-i înțelepciunea și discernământul.
Christine N. Ziemba – Paste Magazine
Braff a afirmat întotdeauna că a ales o rută alternativă pentru a menține controlul, iar versiunea finală a filmului pare să justifice decizia sa și încrederea acordată de mii de susținători.
Stephen Holden – New York Times
Până când parțial te predai sincerității și bunelor intenții ale sale, filmul Wish I Was Here pare mai degrabă un experiment dintr-o bucătărie de teste cinematografice.
Eric Kohn – IndieWire
Mult mai ușor de uitat decât istoria producerii sale.
William Goss – Film.Com
Suficient de bun pentru a te face să-ți dorești să fi fost mai bun.
Boyd van Hoeij – Hollywood Reporter
O poveste amuzantă și emoționantă despre persoane de 30-și-ceva de ani care încearcă să înțeleagă viața însăși…


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)