Știri
 

Wolf Totem (2015)

Ultimul lup

 
ultimul-lup-poster
ultimul-lup-poster
ultimul-lup-poster

Wolf Totem (2015) trailer
 
Shop
 
 
Detalii
 

Premieră în România:
25.03.2016
Durata:
121 minute
Site oficial:
Wolf Totem (2015)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 7 critici/bloggeri de mai jos.
68%
68


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis Wolf Totem (2015)

1969. Chen Zhen, un tânăr student originar din Beijing, este trimis în Mongolia Interioară să predea membrilor unui trib de păstori nomazi. Dar, în realitate, însuși Chen are multe de învățat – despre viața din acest ținut nemărginit, ostil și tulburător, despre noțiunile de comunitate, libertate și responsabilitate, precum și despre ființa cea mai temută și venerată a stepelor – lupul. Fermecat de legătura complexă și aproape mistică dintre aceste ființe sacre și păstori, tânărul prinde un pui de lup, cu intenția de a-l domestici. Însă relația care se înfiripează între om și animal – ca și modul de viață tradițional al tribului și chiar viitorul Pământului – este amenințată atunci când un reprezentant regional al autorității centrale hotărăște să elimine prin toate mijloacele lupii din această regiune.0

 
Recenzii Wolf Totem (2015)
 
 
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
O ataşantă călătorie în inima conflictului dintre tradiţie şi modernitate.
Delia Marc – Filme-cărți
Wolf Totem este un film de o frumusete tulburatoare.
Sheri Linden – Los Angeles Times
Nimic nu poate nega frumusețea imaginilor din film, violența și compasiunea, sau emoțiile puternice din finalul poveștii de prietenie dintre un băiat și câinele său.
Ben Kenigsberg – New York Times
Personajele par că vin dintr-o poveste mai mare. Peisajele și lupii dresați sunt adevăratele staruri.
Nick Schager – Paste Magazine
Chiar dacă pare că uneri se străduiește prea mult, Wolf Totem devine în unele momente o descriere emoționantă a populației de lupi din Mongolia.
Boyd van Hoeij – Hollywood Reporter
Imaginile cu animale sunt fantastice, dar oamenii din film sunt personaje de hârtie și interacțiunile lor cu lupii sau cu alți oameni nu sunt foarte convingătoare.
Phil Hoad – The Guardian
Această adaptare după bestseller-ul cu același nume este o parte – un documentar despre viața sălbatică, o parte – disecția Revoluției Culturale; iar alteori este o metaforă fantastică.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)