Știri
 

The Wolfman (2010)

 

The Wolfman (2010) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
12.02.2010
Gen:
Site oficial:
The Wolfman (2010)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 8 critici/bloggeri de mai jos.
59%
59


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis The Wolfman (2010)

Reinterpretarea filmului din 1941 nu excelează la capitolul originalitate (probabil nici nu dorește). Dar, modul în care Anthony Hopkins și Benicio Del Toro își compun personajele este deosebit. În plus, directorul de imagine a făcut o treabă foarte bună pentru a găsi soluțiile potrivite în vederea redării epocii în care se petrece acțiunea filmului.0

 
Recenzii The Wolfman (2010)
 
 
Marina de la FilmeTari
Te tine in suspans, este violent, dar nu în mod exagerat si, cu siguranta, nu dezamageste. Prestatia lui Anthony Hopkins este, ca de obicei, ireprosabila si nici Del Toro nu se lasa mai prejos.
Gruia de la metropotam
Remake-ul este unul foarte reusit, pastrând foarte bine atmosfera de horror gothic, dar condimentat cu mai multe scene sângeroase. La acest capitol contribuie foarte mult costumele excelent realizate, efectele speciale care le îmbina pe cele digitale cu cele clasice, locatiile bine alese care redau atmosfera victoriana, dar mai ales actorii care joaca impecabil.
Roger Ebert de la Chicago Sun-Times
“The Wolfman” evita tentatia de a reîmpropata faimoasa poveste. Se desfasoara exact în perioada respectiva, având o productie atragatoare, redând perfect atmosfera anului 1891.
Michael Rechtshaffen de la Hollywood Reporter
Ce ar fi putut deveni reinterpretarea desavârsita a filmului realizat de Lon Chaney, în 1941, a ajuns sa fie o cârpeala a monstrului lui Frankenstein, lipsita de orice ton coeziv sau viziune unica artistica.
Ed Gonzalez de la Slant Magazine
E stânjenitor si prost compus, din care nu rezultă nicio bucurie din modul mohorât al lui Johnston de a interpreta povestea, lipsit de orice gratie în lipirea scenelor, care încearca neconvingator sa ne sperie si care se bazeaza pe laurii unor efecte vizuale care te fac sa te gândesti ca nu s-a avansat în niciun fel în acest domeniu de când Lon Cheney Jr. si-a donat costumul de latex pentru omul lup pe care chiar el l-a interpretat în filmul din 1941, cu acelasi nume, realizat de George Waggner.
Anthony O’Connor de la Film Ink
În final, acest film pare ca o oportunitate ratata cu un scenariu lipsit de originalitate si interpretari nemultumitoare.
Helen O’Hara de la Empire
Un ton inegal si un sentiment al ratarii esentialului din poveste, dar sunt si momente frumoase si de teroare adevarata.
Sebastian Cordoba de la The Vine
The Wolfman este un film horror clasic în adevaratul sens al cuvântului. Ia cele mai bune elemente de la filmele de teroare din trecut si le reîmprospateaza pentru o noua audienta.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)