Știri
 

The Other Woman (2014)

Cealaltă femeie

 

The Other Woman (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
09.05.2014
Durata:
109 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 10 critici/bloggeri de mai jos.
8%
8


Parerea ta
5 voturi

 
Actori

Sinopsis The Other Woman (2014)

După ce descoperă că iubitul ei este căsătorit, o femeie (Cameron Diaz) încearcă să îşi refacă viaţa distrusă. Dar, când o cunoaşte întâmplător pe soţia înşelată de acesta (Leslie Mann), îşi dă seama că are multe în comun cu ea, iar marea ei inamică devine cea mai bună prietenă a ei.
Descoperirea unei a treia aventuri (Kate Upton) le determină pe cele trei femei să pregătească în comun răzbunarea asupra ticălosului care le-a minţit şi le-a înşelat pe toate trei.0

 
Recenzii The Other Woman (2014)
 
 
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
“The Other Woman” isi insuseste voit cateva tertipuri deja folosite in alte filme cu razbunarea femeilor si face dintr-un film banal de comedie, unul de sezon, cu glumite temperate, dar cu efect de terapie, pana la a schimba cu voiosie statutul de femeie casnica, intr-unul de tipa cu principii, planuri si sentimente ce nu pot fi calcate in picioare.
Flavius Policală – F & G Must See
Este mai mult decât ceea ce se întrevede în trailer, însă nu se ia în serios, ci mai degrabă construiește situații exagerate pentru ca mai apoi să se bazeze pe umorul de situație sau pe cel cu conținut explicit.
Drew McWeeny – HIT FIX
doar cele două actrițe principale îl salvează de la a fi un dezastru complet.
Olly Richards – Empire
Ideea are potențial, dar execuția este slabă și plictisitoare, iar Cassavetes nu poate produce nici măcar o singură glumă bună.
Geoffrey Macnab – The Independent
Povestea este previzibilă, cameo-ul lui Nicki Minaj este inutil și umorul este, în mare parte, sadic până la extrem, totuși filmul te face să zâmbești de câteva ori.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Undeva, pe parcursul filmului, “The Other Woman” uită cum se poate amuza pe seama unei povești de dragoste eșuate.
Stephen Holden – New York Times
Atât de prost, leneș, neglijent făcut și lipsit de originalitate…
Christy Lemire – RogerEbert.com
Deși The Other Woman ridică niște întrebări despre independență, identitate și despre importanța prieteniei, în cele din urmă, preferă să facă pe ele și să le arunce pe fereastră, în speranța că va face publicul să râdă.
Henry Barnes – The Guardian
Hollywood 1 – 0 Bechdel.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Ar fi ajutat dacă regizorul Nick Cassavetes s-ar fi priceput la comedie.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)