Știri
 

Wrath of the Titans (2012)

Furia titanilor

 

Wrath of the Titans (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
30.03.2012
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 22 critici/bloggeri de mai jos.
26%
26


Parerea ta
4 voturi

 
Actori

Sinopsis Wrath of the Titans (2012)

La o decadă după ce l-a învins pe maleficul Kraken, Perseu (Sam Worthington, acelaşi ca în prima parte, “Înfruntarea titanilor”) şi-a construit o viaţă liniştită de pescar într-un sat, alături de Helius, fiul său în vârstă de 10 ani.
Însă, în tot acest timp, lupta pentru supremaţie dintre Titani şi Zei a continuat să ameninţe echilibrul universului. Lipsiţi de loialitatea oamenilor, Zeii pierd controlul asupra Titanilor conduşi de nemilosul Kronos, tatăl renegat al celor trei stăpâni ai lumii: Zeus (Liam Neeson), Hades (Ralph Fiennes) şi Poseidon (Danny Huston).
În momentul în care Hades şi Ares schimbă taberele şi fac o alianţă cu Kronos pentru a-l detrona pe Zeus, Perseu nu-şi mai poate ignora destinul. Cu atât mai mult cu cât puterea Titanilor începe să crească şi iadul se dezlănţuie pe pământ.
Cu ajutorul neînfricatei războinice Regina Andromeda (Rosamunde Pike), al lui Argenor (Toby Kebbel), Perseu pleacă într-o călătorie riscantă în adâncurile Tartarului pentru a-l salva pe Zeus, a întemniţa la loc Titanii şi a salva omenirea.0

 
Recenzii Wrath of the Titans (2012)
 
 
Gruia – metropotam
Spre deosebire de prima parte a francizei (Clash of the Titans, un rateu in toata regula), Furia titanilor este o adevarata injectie de adrenalina, care-ti tine corpul incordat la maximum in scaunul de la IMAX, atat cat dureaza filmul – o ora si 40 de minute.
Dragoş Marin – Film Reporter
Limitat în ambiţii, anonim în execuţie, Furia Titanilor/ Wrath of the Titans e o plăcere vinovată atunci când funcţionează, şi îndeajuns de suportabil atât cât durează.
Alex Voinica – Raluk
Daca sunteti ca mine, adica ahtiati dupa filme de actiune, nu ezitati si mergeti la cinema sa-l simtiti in 3D. In rest, nu il pot recomanda nimanui: daca ati fost dezamagiti de prima parte, considerati-l pe acesta cu un nivel mai sus. Adevarul e ca vorbim de o imbunatatire, dar una lenta; nu vreau sa vad o a treia parte putin mai buna ca aceasta – ori mult mai buna, ori deloc.
Floryan – FilmeTari
Am apreciat legaturile mitologice (Legendele Olimpului), grafica spectaculoasa (chiar daca vreo 2 fulgere nu erau la locul lor) si actiunea. Pentru ca de la asta se asteapta publicul de cinema: cand un film este de actiune sa existe peste 50% actiune. Si am primit actiune.
Peter Travers – Rolling Stone
Această urmare neînsemnată a îngrozitorului Clash of the Titans din 2010 eșuează într-un mare fel.
Scott Collura – IGN
Cum poate un film atât de mare să pară atât de mic?
Bill Gibron – Film Critic
cea mai proastă dovadă de amestecătură creativă. Este tot numai acțiune și CGI, cu foarte puțină încărcătură mitologică sau sens.
Drew McWeeny – HIT FIX
Wrath Of The Titans poate fi rezumat prin felul în care Worthington își interpretează aici personajul: nu excepțional, dar trebuie să apreciezi pe cineva care se străduiește atât de mult.
Clem Bastow – The Vine
Wrath Of The Titans pare că a fost scris în urma unui schimb de sms-uri între niște jucători de hochei în timpul orei de istorie.
Ilan Preskovsky – Channel 24
Mai bun decât predecesorul său, dar, având în vedere împrejurările, Wrath of the Titans este cu mult mai plictisitor decât ar avea dreptul să fie.
Russell Baillie – New Zealand Herald
Nu te uiți la acest film pentru a învăța mitologia greacă. Te uiți pentru luptele dintre oameni, zei și monștri, iar din acest punct de vedere, Wrath este cu siguranță mai bun decât Clash.
William Goss – Film.com
Wrath este la fel de captivant precum un film, care are fiecare scenă construită cu scopul de a fi uitată repede.
Gabe Toro – Indiewire
Cantitatea de CG în Wrath Of The Titans este considerabilă, dar, combinată cu pasiunea pentru 3D (…), vizualul îmbunătățește povestea. Însă, din păcate pentru Liebesman, acesta a fost nevoit să angajeze niște actori.
Michael Simms – FilmInk
Poate că-i un gunoi, dar pentru cei dispuși să ierte povestea plictisitoare, Wrath Of The Titans este o aventură oarecum distractivă și spectaculoasă.
Dan Kaufman – Paste Magazine
Lipsa măreției și sentimentul acela că am mai văzut chestia asta de nenumărate ori fac din Wrath of the Titans un exemplu al unui succes dezamăgitor.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Pentru un film care este despre pseudo-mitologie și efecte speciale, Wrath of the Titans este categoric mai distractiv, în felul său, decât John Carter, dar și decât predecesorul său, Clas of the Titans.
Andy Webster – New York Times
Cel puțin nu se ia prea mult în serios. Există soldați, mingi de foc, fum și nisip. Dar, nimic nu mai contează odată ce se termină.
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
Wrath of the Titans m-a izbit cu efecte speciale atât de exagerate în comparație cu personajele din film încât singurul lucru pe care l-am putut face a fost să zâmbesc.
Peter Bradshaw – The Guardian
Nu e prea multă furie, ci mai degrabă iritabilitate.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
O poveste slăbuță și fără imaginație, dar care nu va opri, totuși, sequelul la Clash of the Titans să atingă înălțimi ridicate la box office.
Helen O’Hara – Empire
Dacă măcar o zecime din atenția acordată scenelor de acțiune și scenografiei ar fi fost îndreptată către scenariu, atunci aceasta ar fi fost o aventură de proporții legendare.
Mark Olsen – Los Angeles Times
Acest film este lipsit de orice fel de inspirație în scenariu, interpretări sau acțiune. Acesta este un produs pur, un film disperat, fără energie sau entuziasm de orice fel.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)