Știri
 

Wreck-It Ralph (2012)

Ralph Strică-Tot

 

Wreck-It Ralph (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
02.11.2012
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 6 critici/bloggeri de mai jos.
80%
80


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Wreck-It Ralph (2012)

Mereu, iară şi iară, la nesfârşit, Ralph este condamnat de creatorul jocului să dărâme clădrirea, să fie personajul negativ. Cu statura sa uriaşă şi aspect primitiv, nu are cum să îl concureze pe Fix-It Felix, duşmanul lui de moarte.

Iar într-o zi, Ralph decide că s-a săturat. până aici! Fuge din jocul său electronic, vrea să fie altcineva, vrea să fie şi el un personaj pozitiv şi îndrăgit.

Dar, când lumea este în pericol, un nou erou abia aşteaptă să-şi testeze limitele…2

 
Recenzii Wreck-It Ralph (2012)
 
 
Cris Martin – Raluk
Inca o capodopera marca Disney (da, e corect fara ghilimele!). E drept ca mai iesita din tipare, asa, dar vremurile se schimba si toata lumea se adapteaza, inclusiv marele studio.
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
Mai mult decât în alte filme de animaţie, în “Wreck-It Ralph” se poate utiliza decoruri diferite în mod nelimitat, precum şi costume sau reguli, oferind filmului originalitate continuă şi un comportament diferit în fiecare scenă.
Keith Staskiewicz – Entertainment Weekly
Nu are aceeaşi gradoare de la Toy Story, dar se observă mult suflet adăugat în această poveste cu mulţi 0 şi 1.
Laremy Legel – Film.Com
În ansamblu, “Wreck-It Ralph” este la fel de inteligent, precum de drăgălaş: un adevărat învingător. Iar cui nu-i place un învingător adorabil?
Eric Kohn – Indie Wire
În spatele glumelor pixelate, obiectivele sunt mai degrabă familiare.
Justin Lowe – Hollywood Reporter
Cu un amestec de nostalgie pentru adulţi şi entuziasm combinat cu o naraţiune abordabilă pentru cei mici, filmul este fascinant.


2 Comentarii


 1.  
  Angela

  Wreck-it Ralph nu este un film doar pentru copii. Si adultii ar avea cate ceva de invatat. Are o doza de umor, ai cate ceva de invatat si vei rade cu siguranta. Este un film inteligent, cu personaje mai mult decat interesante si merita vazut!
  Continutul este mai interesant decat trailerul.
 2.  

  cred ca e super! am vazut trailerul si de-abia astept sa-l vad…

  Răspunde


  (obligatoriu)