Știri
 

Zarafa (2012)

Zarafa

 

Zarafa (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
10.05.2013
Durata:
78 minute
Rating:
AG
Site oficial:
Zarafa (2012)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Nicio recenzie până acum. La minimum 4 recenzii se stabilește un cinemaMetru.
--
N/A


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis Zarafa (2012)

Sub un baobab în inima Africii, copiii îl ascultă pe bătrânul înţelept, care le spune povestea tânărului Maki, cel care fuge de un traficant de sclavi şi se împrieteneşte cu o girafă pe nume Zarafa. La puţin timp, girafa este capturată; el urmează să fie dăruit regelui Franţei. Maki refuză să lase să se întâmple aşa ceva. Îi promite mamei lui Zarafa că îl va aduce pe acesta înapoi.

Împreună cu un prinţ al deşertului pe nume Hassan şi un căpitan de balon pe nume Malatere, Maki porneşte într-o călătorie plină de aventuri deasupra Mediteranei şi a Alpilor înzăpeziţi, până la Paris, unde sosirea primei girafe în Europa este un eveniment senzaţional. Se observă în curând că locul lui Zarafa nu este în oraş. Hotărât să-şi ţină promisiunea, Maki încearcă să-l salveze pe Zarafa.0

 
Recenzii Zarafa (2012)
 
 
Jordan Mintzer – Hollywood Reporter
O poveste pentru copii despre un băiat și o girafă, care, însă, este mult mai mult decât atât.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)